Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight
Tuotteen Nestlé after eight valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,42 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt, Suklaanapit.
 

Annamari 17.05.2016
Klassikkoja yksittäiskäärittyinä mustissa paperitaskusissa. Mielestäni tämä on jollain tapaa hienostunut tuote ja sopii esimerkiksi kahvipöydän tarjottavaksi. Ohut tummasuklaakuori ja sisällä valkoista minttutahnaa. Kuori on pehmeää ja täyte hieman sitkaan venyvää. Tosi minttuinen maku joka jyrää jopa tumman suklaan alleen. Mintun ja suklaan liitto kyllä toimi, mutta ehkä se ei tässä ole ihan parhaimmillaan. Kokonaisuus huomioiden ei tälle kuitenkaan voi 2 antaa vaan pisteet nousevat kolmoseen.

Olli P 28.12.2013
Ohuita tummasuklaisia neliöitä voimakkaalla mintun tuoksulla. Tummasuklaakuori kätkee sisällensä valkoista tahnamaista minttutäytettä. On pehmeä tuntumaltaan ja katoaa suusta nopeahkosti. Tämä on raikkaan mintun makuinen. Maku tekee aaltoliikkeen; aluksi voimistuu jopa pistäväksi asti, kunnes maku heikkenee. Ei katoa kuitenkaan aivan kokonaan vaan mintun makua riittää jälkimauksi asti. Hieman jopa hammastahnamainen, mutta ei kuitenkaan pahoin. Ihan ok tuote tyylikkäästi pakattuna, mutta ei tätä muutamaa palaa kerralla enempää tule syötyä.

Jenni V 13.10.2013
Jotenkin nostalginenhan tämä tuote on, tulee 90-luvun joulut mieleen. Paketissa on pieniä minttutahnalla täytettyjä tummasuklaalevysiä, jokainen omassa paperitaskussaan ja kellon kuva päällä. Maku on kyllä raikas ja tuote muotonsa ja makunsa vuoksi tunnistettava ja klassikko. Minun makuuni mintun maku on hieman liian hallitseva ja koostumus liian tahnamainen, ja tummaa suklaata on liian vähän. En oikein tiedä mihin käyttötarkoitukseen nämä sopisivat, kahvin kanssa tämä ei mielestäni sovi kun minttu on tahnamaista, ja toisaalta ei tee mieli syödä näitä pelkästäänkään kuin korkeintaan yksi. Ehkä sellaiselle joka yrittää laihduttaa...

Anita 09.09.2009
Ilman tätä suklaa-minttu nautintoa ei joulu tunnu miltään. Siinä on jotenkin edelleenki se lapsuuden taika tallella. Pidän nimenomaan siitä, että se on ohut ja juuri sopivan makea. Yksi pala kerralla ei riitä, neljä vähintään, mutta ei kahvin kanssa. Sopiva jälkiruoka, jää viipyilevä maku kitalakeen.

Reeta 23.05.2008
Ohuen ohuita suklaaneliöitä notkealla minttutäytteellä. Minttu on hyvä aisapari tummalle suklaalle. Tässä on aina kiehtonut nimenomaan suklaan ohuus ja se, että jokainen pala on erikseen pakattu pieneen, rapisevaan paperikuoreen. Tätä en yleensä ostakaan kuin vain jouluna. Tämä on sellaista spesiaalia suklaata, ei arkisuklaata. Pienikin rasia on riittoisa; ei ahmittavaksi asti väkevyytensä takia.

Päivi 21.01.2008
Tuoksuu tutulle minttusuklaalle. Tummaa suklaata, en pidä yleensä, mutta tässä tälle makuelämykselle se sopii. Mintun maku erittäin voimakasta. Samoin kuin jälkimakukin jää minttuiseksi. Raikas.

Janne J 18.03.2007
Mitä ihmettä, suklaalaatat tuoksuvat hivenen sikarille ja ovat pohjasta harmaita? Panee epäilyttämään, että onkohan nyt epämääräisiä reittejä luokseni kulkeutunut avattu paketti ihan kuranttia tavaraa.. Minttu kuitenkin potkaisee tuttuun tapaansa ja hammaskalusto huutaa armoa sokeripeikon yrittäessä porautua kiilteen läpi. Yksi tällainen ehkä jonkin mehevän pihviaterian jälkeen voisi tulla juuri ja juuri kyseeseen.

Mirja 31.01.2006
Lapsuuteni ensimmäiset suklaamuistot liittyvät tähän tuotteeseen. Ihana mintun maku ja ihme kyllä tumma suklaakin maistuu tässä hyvältä.

Antti H 01.08.2005
Tumman suklaan ja mintun sopusuhtainen yhdistelmä, suolaa suorastaan suuhun.

Marjo 01.08.2005
Minttu tuoksuu. Ihanan pehmeää. Voimakas minttu. Suuhun jää hammastahnafiilis. Liian raikasta suklaaksi.

Satu 01.08.2005
Näistä tulee joulu mieleen. Suun valtaa minttusuklaan vallankumous, joka täystuhon sijaan jää pehmeästi kutkuttelemaan. Muutama pala riittää.

Niina 01.08.2005
Yhden kappaleen saattaa juuri ja juuri syödä. Mintun maku on voimakas ja ällöttävä, liisterimäinen ja liian makea. Vanhukset ostaa näitä jouluisin, syödäänköhän näitä muulloinkin?

Anne P 01.08.2005
Ihana mintun makuinen tumman suklaan yhdistelmä. Näitä voi pistellä vaikka kuinka monta, kitalakeen jää pitkäksi aikaa ihanasti mintun ja suklaan maku, aah...

Nina P 01.08.2005
Tosi hyvää, näitä söis vaikka kuinka monta.

Mika 01.08.2005
Kahvipöytään sopivaa minttusuklaata. Miellyttävä, suussa sulava koostumus. Ei "syöntisuklaata", pari palaa riittää.

Susanna K 01.08.2005
Nami! After Eight on aina ollut yksi suosikeistani. Erityisesti joulusuklaiden aatelia. Minttu ihanan raikasta suklaan sisällä.

Minna R 01.08.2005
Sulaa suuhun. Täyteläisen suklaan maun kruunaa raikas minttu. Maku viipyy suussa -> plussaa. Parasta kahvin kanssa nautittuna. Yksi parhaista juhlasuklaista.

Rami 01.08.2005
Pitkäaikainen tuttavuus. Näitä kannattaa syödä vain pari kerralla ettei ala maistua pahalta.

Jarkko 01.08.2005
Mintun maku tulee vastaan jo pakettia avatessa. Mielenkiintoisiin paperipusseihin pakattua minttutäytteistä suklaata. Suklaata ei juuri maista, se peittyy mintun alle. Suuhun jää (liian) pitkäksi aikaa mintun maku. Enpä ole aiemmin näitä syönyt, enkä varmaan tule näitä jatkossakaan mutustelemaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani