Leader Vegeway Leader Vegeway

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky New York cheesecake
Tuotteen Nestlé kitkat chunky New York cheesecake valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 26.01.2019
Tykkään chunkyn rakenteesta, siinä on sopivasti keksiä ja sopivasti suklaata. Alkuun tuntuu ihan vaan suklaan maku, mutta pian happamuus "potkaisee". New York cheece cake ja suklaa eivät kuulu yhteen, joten maku ei vie juustokakkuiseen tunnelmaan.

Jenni V 11.05.2018
Vuoden 2017 uutuusvariantissa on 60% maitosuklaata päällä, ja sisällä kerros juustokakun makuista täytettä (19%) sekä kerrosvohvelia. Jos vertaa Cloetan sportlunchiin, suklaata on suhteessa vähemmin ja sen laatu on kyllä huomattavan heikkoa, rasvaisen mautonta settiä. Patukka on 42-grammainen ja se on yhdessä osassa, kolmella uurteella jaoteltavissa kitkkat-logolla koristelluiksi paloiksi. Kokonaisuus on kuiva, ja siinä on tympeitä sivumakuja (mm. vanilliini), eikä juustokakkumainen "kirpeys" yhtään paranna kokonaisuutta. Surkeaa, kakkonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
Laatusuklaalta maukkaimmat suklaat pukinkonttiin
Klaani Luontaistuotteet