Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé lion peanut
Tuotteen Nestlé lion peanut valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 27.10.2016
En odota kovin paljoa tältä, koska maapähkinäjutut eivät kuulu suosikkeihini. Maistetaan kuitenkin. Päällinen näyttää rouhealta ja siinä on runsaasti riisimuroja suklaan seassa. Sisuksessa on vohvelia ja toffeeta kerroksittain. Pähkinän maku on ensimmäinen, minkä maistan. Pähkinää näyttäisi olevan juurikin suklaakuorrutteen seassa. Rohisevuutta riittää riittävän pitkään. Koostumus on jämäkkä, mistä pidän. Tähän pähkinäinen maku sopii jotenkin hyvin eikä tuote ole liian makea. Kaikinpuolin todella positiivinen yllätys, tätähän mässää mielellään.

Jenni V 20.12.2015
41-grammainen lion-muunnelma, jossa on rapeanmuhjuisen täytevohvelin päällä 31% paksua, suolaista toffeeta, 35% maitosuklaata, 3% muroja ja 17% maapähkinärouhetta. Maapähkinää on reippaasti, ja sitä taitaa olla myös vohvelin täytteessä, sen verran maapähkinävoimainen eli makeansuolainen tuntuma jossain komponentissa on. Maku on parempi kuin perusversiossa, tujua tavaraa, mutta kyllä tuo vohvelin muhjuisuus häiritsee jonkun verran, samoin suolaa on minusta liikaa. Snickers on parempi. Juuri ja juuri kolmonen.

Olli P 23.08.2013
Lionin tuttu ulkonäkö pähkinämäisellä tuoksulla. Suklaa & pähkinäkuori, sisällä toffeevohveli. On pehmeä purtava, mutta rapea. Toffeen makeus tulee ensimmäiseksi mauksi, mutta suolapähkinä tulee kokoajan syödessä enemmän esiin ja suolaisuus on päällimmäisenä jälkimaussa. Suklaa jää aikalailla jalkoihin tässä patukassa, mutta kokonaisuutena tämä on ihan ok. Kyllä tätä syö, mutta suolaisuutensa vuoksi ei määräänsä enempää.

Minna Hi 03.08.2008
Tuhdin näköinen patukka, tuoksuu suolapähkinältä. Yllättäen vohvelia sisällä ja ohut toffeekerros pohjalla. Päällä kerros maitosuklaata, jonka seassa murskattua pähkinää. Pähkinä maistuu kyllä, mutta maku on jotenkin tunkkainen. Tosi makeeta. Joukossa myös riisimuroja. Omituinen yhdistelmä, en pidä.

Salla Elina Salo 11.04.2008
Vahva suolapähkinän tuoksu. Rapea, suklainen ja helposti pureskeltava patukka. Suolapähkinän suolainen maku häiritsee hieman, eikä tälle ihan voi täysiä suklaapisteitä antaa. Toffee, vohveli, pähkinä ja suklaa herkullisessa tasapainossa. Oikein maukasta, näitä voisi olla pienemmässäkin napostelukoossa.

Antti M 27.03.2008
Maapähkinät eivät juuri ole missään muodossa suklaan kanssa mieleeni, joten aika hyvä saa tuote olla, että annan edes tyydyttävät pisteet. Tästä tulee mieleen lähinnä heikko Snickers-kopio enkä pidä siitäkään. Perus-Lion on aina ollut suuri suosikkini mutta tämä on lähinnä eläinrääkkäystä...

Jarkko 12.07.2007
Eikös näitä jellonia joskus myyty Suomessakin, vai onko peräti vieläkin? En kuitenkaan muista aiemmin tällaista kissaeläintä suuhun pistäneeni. Pinta näyttää olevan maitosuklaata, jonka seassa riisimuroja. Sisustassa on vohvelia ja toffeeta kerroksittain. Maku on kohtalaisen miellyttävä, ei ainakaan liian makea. Koostumus kääntyy väkisinkin hieman lähemmäs jotain muropatukkaa kuin suklaapatukkaa, mutta suklaapinta tuo kuitenkin kaivatun makeuden ja vähän makuakin patukkaan. Makeannälkään tämä toimii täydellisesti, mutta pelkän suklaanhimon tyydyttämiseen näistä ei ole. Jos pelkkää suklaaosuutta pitäisi arvioida, tämä saisi korkeintaan arvosanan 3, mutta nyt onkin kokonaisuus arvioitavana, kuten yleensäkin.

Susanna K 12.07.2007
Lion patukasta tehty suolapähkinä-versio, suolapähkinä maistuu kuten luvataan. Yleensä olen saanut maistaa suht kivikovaa Lion patukkaa mutta tämä halkeaa suuremmitta suruitta mikä tekee suklaan puremisesta miellyttävän. Maitosuklaan maku tavallinen, ei mitään poikkeavaa ja sisällä siis suolapähkinää ja kenties riisimuroja?? Joka tapauksessa mukava uusi tuttavuus jota varmaan ostaisin jos Oulusta saisi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani