Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé milkybar
Tuotteen Nestlé milkybar valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,29 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat), Valkosuklaiset.
 

Jenni V 05.12.2016
75 gramman pikkuisia nestle-tekstillä varustettuja palasia sisältävä valkosuklaalevy. Valkosuklaa ei ole kyllä laadulla pilattu, rakenne on karkean sokerinen ja jälkimaussa on epämiellyttävä sivumaku, jota en oikein osaa kohdistaa mihinkään tiettyyn ainesosaan. Halpissuklaa, makea sellainen. Kakkonen.

Milla 30.08.2007
Tuoksu voinen, maussa aavistus sitruunaa. Ei tunnu sulavan ei sitten millään, ihan kuin pahvin palasta imeskelisi.

Antti M 30.08.2007
Hajuton valkosuklaa. Ohut ja hieman heikosti suuhun sulava liuska; todella mitäänsanomaton yritelmä. Ei kuitenkaan mitenkään ällöttävä tai oksettava eli täytyy antaa silti pari pinnaa siitä hyvästä.

Meeri 30.08.2007
En ole suuri valkosuklaan ystävä eikä tämä tuote takuulla käännyttänyt minua sellaiseksi. Suklaa on kivan ohutta, mutta jostain syystä se ei sula suussa, vaan täytyy pureskella loppuun asti, mikä ei mielestäni ole suklaan idis ylipäänsä. Aika imelä pläjäys, en voi suositella kenellekään.

Salla Elina Salo 30.08.2007
Houkutteleva valkosuklaan tuoksu. Harmillisen kuivaa. Ei säväytä, melko mitäänsanomaton ja voimaton maku.

Susanna K 22.07.2007
Valkosuklaata jonka makeus sopiva ja hieman erotan kenties hivenen sitruunan makua? Perushyvää suklaata joka maistuu. Ei mitään huonoa sanottavaa. Yksinkertaisen hyvää valkosuklaata.

Jarkko 19.07.2007
Pienenpieni minilevy, jota luultavasti jossakin myydään suuremmassakin koossa. Levyn nimessä oleva sana "milky" tuo mieleeni maitosuklaan, mutta levy onkin ihan paljasta valkosuklaata. Levy on selvästi lapsille suunnattu, koskapa kääreen sisäpuolelta löytyy pientä askartelutehtävää perheen pienimmille. Koko levy (25g) on yhtä palasta, joten ei tätä ole tarkoitettu jaettavaksikaan. No sitten makuun. Yltiömäinen makeus puuttuu onneksi, mutta sen sijaan levystä löytyy jokin outo, hieman jopa sitrusmainen maku. Lisäksi suklaa tuntuu jotenkin poikkeuksellisen kuivalta ja pureskellessakin tämä on aikamoista jankkia. Eipä ole kummoinen "suklaa".
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani