Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé drifter
Tuotteen Nestlé drifter valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Salla Elina Salo 15.12.2009
Tuote näyttää aivan Twixiltä, vähän leveämmät keksit vain. Todella sitkeä vohvelitoffeesuklaayhdistelmä. Aivan liian tiivis, tätä syö kuin purkkaa. Toffee on muuten laimea, mutta sokerinen. Maitosuklaa hailakka.

Susanna K 22.07.2007
Suklaakeksipatukka jonka sisällä venyvää toffeeta. Muistuttaa hieman Twix-patukkaa mutta hieman laimeampi versio. Enemmän tulee esille natiseva vohveli ja toffee kuin suklaa itse. Ihan ok syötävä mutta ei herätä hillitöntä hurraata.

Jarkko 19.07.2007
Pakkauksen sisältä löytyy kaksi Twixin näköistä patukkaa. Puraistessa suun täyttää maukkaan toffeen maku. Jokin pieni keksikerroskin patukan sisältä löytyy, se näyttää halkaistaessa hieman Kismetiltä. Monen tutun suklaan yhdistelmästä siis kyse (leikillisesti sanottuna). Kokonaisuus on yksinkertaisen maukas ja patukka sujahtaa suun kautta kurkusta alas varsin nopeasti ja lisää tekee mieli. Iloinen yllätys kaikenkaikkiaan.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani