Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé aero peppermint bar
Tuotteen Nestlé aero peppermint bar valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Annamari 21.07.2016
Patukkamuotoinen levy, jossa pienehköjä kanttisia palasia. Minttuinen tuoksu. Täyte on kuplasuklaata, vihreää sellaista ja maultaan melko hammastahnamaisen minttuista. Minttu ja suklaa ne vaan toimii, hammastahnasta huolimatta. Tässä minttu kyllä jyrää ja makeus on melkoinen, mutta ihan kiva ilmava, tosin rasvainen tuote.

Jenni V 25.08.2015
40-grammainen patukka jossa on 10 kpl isoja maitosuklaalla päällystettyjä minttuvaahtokuplia. Maitosuklaa on pehmeää, makeaa ja vaaleaa, ja sisällä on rajun vaaleanvihreää piparmintun makuista massaa, joka ei ole moussea vaan kuplaista kovaa täytettä, ilmeisesti kovetettu jollakin rasvalla. Suklaata on todella ohuelti, joten täyte hallitsee makua. Onneksi minttu ei ole liian vahvaa vaan maku on ihan ok, eikä kuplarakenne täytteessä häiritse niin paljon kuin kuplasuklaassa. Kokonaisuus on kuitenkin teollinen, ja suklaata on auttamattoman vähän.

Miriam 27.01.2010
Kamalan näköistä. Tuoksukin hammastahnamainen. Maku yllättää, ei ole niin minttuinen kuin uskoisi. Ilmakuplat tuntuvat hauskoilta suussa. Kuitenkin aika mitäänsanomaton patukka. Kai tätä nyt voisi pakon edessä syödä, mutta ei kyllä mieluusti muuten. Omituinen jälkimaku.

Antti M 03.08.2007
Mmmm...minttua. Oli ensimmäinen ajatukseni. Mautonta vaahtoa, oli lopputulokseni. Tästä ei saanut irti juuri mitään hyvää - paitsi levyn pieni koko - eli jää kyllä nämä ilmakuplat ostamatta toiste. Mint on varmaan kyllä ihan samaa luokkaa muiden Aero-levyjen kanssa mutta eivät vain sovi makupalettiini.

Susanna K 03.08.2007
Mintunmakuista maitosuklaata, ihan aerodynaamista kun niin kevyen makuista. Maitosuklaakuoren alla koralliriutan näköistä vihreää minttuhötylää. Plussaa ettei minttu maistu hallitsevasti vaan ehkä hieman jää taka-alalle maunsa puolesta. Kyllä tämä menee uutuutena mutta jos haluaa oikeasti tyrehdyttää suklaanälän niin kannattanee siirtyä vahvempiin ja tuhdimpiin suklaisiin.

Jarkko 02.08.2007
Raikas, Mariannemainen tuoksu. Ohuenohuen maitosuklaakuoren alla on vihreää vaahtoa (kyllä, luit oikein), joka todellakin on nimensä mukaisesti melkoista ilmaa. Maku on miellyttävän raikas, eikä tässä oikeastaan paljon moitittavaa ole, jos sellaiseksi ei lasketa sitä, että suklaata ei mintun yli maista lainkaan, ei sitten Homerin hiuskarvan vertaa. Koostumus on pehmeä ja ilmava. Tätä on helppo syödä, eikä tämä ärsytä oikein millään tavalla. Kolmonen olisi tälle minilevylle ehdottomasti liian vähän, mutta nelonen ehkä vähän liian paljon, annan tälle 3,76. D'oh!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani