Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé baci perugina classico
Tuotteen Nestlé baci perugina classico valmistusmaa on Italia. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 4,57 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

NEo 19.04.2011 : Mukavan voimakkaan makuinen tumma suklaa (mikähän lie kaakaoprosentti?) Makeaa kyllä, mutta sisältä paljastuva paahdettu hasselpähkinä muodostaa suklaan kanssa sellaisen makuyhdistelmän, että täydet viisi tähteä on lätkäistävä. Harmi vaan kun hävisivät työpaikan kahvipöydältä alta aikayksikön, mutta sehän vain kertoo jotain niiden maittavuudesta.

mymmeli 07.11.2008 : tästä ei suklaa parane.

Bacio 07.02.2008 : Maailman paras!

Cha' Kakaw 04.07.2007 : Todella herkkullisia! Suklaat näyttävät kääreissään houkuttelevilta. Suklaa oli maukasta ja koostumus hyvä. Pähkinä maistuu myös ja kuori on sopivan rapea. Juuri näitä haluan kun tekee mieli herkutella hyvällä suklaalla! Aforismit on ihania ja hienoa että ne on monella kielellä! Täydellinen lahja jonka voi poika/mies lahjaksi naiselle ostaa^^

Jaana 23.08.2006 : Huippuhyviä, mukava runo ohessa

senja 17.11.2005

Eenuli 11.11.2005 : Italialaisten suukkosuklaa:) Muistuttaa Ferreron pallukoita. Tumma suklaa ja pähkinä sopivat maitokahvin seuraksi, yksi "suukko" riittää taittamaan makean himon. Ihan ok, jos pitää tummemmasta suklaasta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani