Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé baci perugina classico
Tuotteen Nestlé baci perugina classico valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,18 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Salla Elina Salo 27.02.2007
Juhlallinen ulkonäkö hopeisine kääreineen. Sisällä rakkausaiheinen mietelause, jonka teksti vaihtelee kuuluisien filosofien kuolemattomista lauseista tylsiin anonyymeihin kliseisiin. Itse suklaa on miedolla tummalla suklaalla päällystetty pehmeä maitosuklaakonvehti pähkinähippusilla. Konvehdin huippuna on kokonainen pikkupähkinä.

Antti H 27.07.2005
Tummaa suklaata ja pähkinää. Tuo mieleen joulukonvehdit.

Satu 03.07.2005
Kääreen läpi puskeva muhkura ei näytä kovin esteettiseltä. Rakkausaforismi yllätti iloisesti. Ideaali hääkarkiksi. Ei olisi pitänyt ehkä tukkia koko palasta kerralla suuhun.. Liian tummaa minun makuuni.

Jarkko 03.07.2005
Tumman kuoren sisällä suklaata ja pähkinää. Suun tyhjettyä suuhun jää varsin tumma maku, liian kitkerä sellainen. Pähkinästä plussaa, muusta ei juurikaan. Edes bonuksena jaettavat aforismit ei pelasta tätä...

Anne P 03.07.2005
Tuhti välipala, täytti koko suun. Pähkinä pois niin maku olisi ollut parempi.

Kirsi T 03.07.2005
Ovelaa ulkomaalaista. Runsas pähkinä voitti suklaan maun. Bonuksena kiva aforismi, joka vaikuttaa numeroon ylentävästi.

Nina P 03.07.2005
Todella hyvää. Pidän suklaasta, jossa pähkinä(ä) sisällä. ei voi muuta sanoa kuin että on liian hyvää!

Mika 03.07.2005
Tuoksuu hyvälle ja mantelia sopivasti sisällä. Tumman suklaan maku. Hyvää!

Marjo 03.07.2005
Iik! Ihania rakkausmietelauseita! Tummaa ja pähkinää, paksuna jankkina. Pähkinät ei lemppareita. En heti ostaisi suklaan himoon. Iltapäivän kahvihetkiin oiva pullan korvike.

Niina 03.07.2005
Näytti halvalta ja pahalta, mutta maku yllätti; oli oikein hyvää. Montaa tällaista ei kyllä silti kykenisi peräkkäin syömään, sen verran makeaa ja perussuklaasta poikkeavaa. Tummaa - siksi varmaan niin hyvää.

Susanna K 03.07.2005
Pala muhevan iso, mutta hampaat kolahti heti pähkinään ja jäi hampaisiin muhimaan. Liian tumma maku ja jäi ällö vivahde kitalakeen leijumaan. Plussaa kiva aforismiylläri.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani