Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight any time
Tuotteen Nestlé after eight any time valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 16.08.2007
Tupakkiaskin kokoinen rasia minttupalleroita. Saas nähdä... Pallerot ovat yllätyksekseni aika pieniä. Lisäksi kuori ei olekaan suklaata, vaan sellainen ranskan- ja amerikanpastilleista tuttu sokerikuori, joka rouskuu hampaissa. Kuoren alla on sitten millin ohuinen suklakerros, jonka sisäpuolelle jää vielä valkoinen minttutäyte. Pureskellessa mintun maku tuntuu tuotemerkille totuttuun tapaan melko raikkaalta, mutta suurin ylläri tulee jälkimaussa. Mintun maku jää niin voimakkaana suuhun, että ihan kitalakea alkaa kutittamaan ja nenän pieni tukkoisuuskin on tipotiessään ennen kun kerkeän sanoa "huhhuh". Näiden jälkeen suu takuulla haisee/tuoksuu ainoastaan mintulle. Hieman liian minttuisia minun makuun ja jälkimaku varsinkin selvästi liian voimakas. Mintun ystäville pakko-ostos.

Antti K 16.08.2007
Ensimaistamalta herkullista ja rapeaa, mutta hyvin nopeaa voimakas mintun maku täyttää pään, juuri niin, pään. Aromi aukaisee tukkoisen nenän ja tekee Mynttonimaisen olotilan. Suklaanautinnosta tässä ei ole kyse vaan kurkkupastillista.


Tytti 23.05.2007
Kaikille tuttua after eight minttusuklaata saa nyt myös rakeina tyylikkäässä 100g rasiassa. Nimeksi on laitettu sopivasti anytime, joten jujuna onkin rasiasta napsiminen pitkin päivää... Entä maku: rakeet ovat pallomaisen pyöreitä pastilleja, joissa tuttu tummasuklaapinta ja alla reilusti mintun makua. Suklaapinta rapsahtaa reippaasti ja melko voimakas mintun maku pääsee valloilleen. Muistin mukaan alkuperäisessä versiossa minttu on maltillisempaa. Kokonaisuutena raikas ja pirteä, sopii käsilaukkuun. Selvästi naisille suunnattu.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani