Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé lion white
Tuotteen Nestlé lion white valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset, Vohvelisuklaat.
 

Hanna P 20.10.2018
Valkoinen pötykkä keksisisustalla. Kinuski maistuu ihanasti. Överimakeahan tämä on eikä paljoa kannata syödä. On tämä kyllä hyvääkin eli arvosanana vahva kolmonen.

Iikka 20.10.2018
Tuoksuu toffeelle. Maistuvainen makeahko pala. Mukana valkosuklaata ja kookosta (?) sekä karamelliä. Lopulta turhan makea, mutta pieninä annoksina passeli.

Annamari 18.06.2016
Tuoksuupas karkkimaiselta, vaikka kyseessä on suklaa. Patukan ulkonäkö on rouhea ja valkosuklaakuorrutteen alla on keksiä ja toffeeta. Koostumus ei ole tässä ihan niin sitkeä kuin original-versiossa. Maku on kuitenkin hyvin vaatimaton. Ei sinänsä paha, mutta hyvin mitäänsanomaton. Vaikka valkosuklaa on yleensä makeaa, tässä se ei ammu täysin yli.

Jenni V 17.05.2016
Löytyi ihan perusmarketista valkoista lion-varianttia. Eli 42g patukassa on valkoista kuorrutetta, alla karamellia 35,4% sekä vohvelimurua 7,9% kerrosvohvelin päällä. Heti patukan tuoksu saa epäilyksenrypyt otsaan... Ei tuoksu suklaalle, vaan jollekin teolliselle... Katsotaanpa ainesosat... Ei merkkiä kaakaosta tai kaakaovoista. Tulee jotenkin petetty olo, vähän kuin siinä mainoksessa jossa kissa ei syö kermaa joka ei sitten loppujen lopuksi sitä sisälläkään... Eihän tässäkään patukassa mainita missään sanaa suklaa, kuorrutekin on vain "valkoinen kuorrute". Iso miinus siis heti alkuun.

Eipä makukaan tuota alkutuomiota paljon pääse parantelemaan, kuorrute ei maistu valkosuklaalle juuri ollenkaan, se on sellaista vaaleaa makeaa kasvirasvamassaa. Sisällä on ihan hyvää mutta todella tymäkänjankkia makeaa toffeeta, ja vohveli+vehnämuru on lionmaisen kuivakkaa ja limakalvoja naarmuttavaa, kai siinä jotain täytettäkin sitten oli, mutta en sitä paljonkaan huomannut. Kakkonen ihan alarajoille.

Olli P 01.09.2013
Tuttu jellona valkosuklaakuorrutuksella. Tuoksu pursuaa makeuden fiilistä aivonystyröihin, karamellimainen tuoksu. Olen myös havaitsevani pienen vaniljamaisen vivahteen tuoksussa. Patukan suklaakuori on muisttikuvia paksumpi, hyvä yllätys. Patukka on toffeemaisen tahmea/pehmeä ja on kiinteää. Vohveli ja suklaan seassa olevat murot tuovat myös rapeutta tuntumaan. Maku tulee jotenkin nurinkurisesti, sisältä ulospäin. Aluksi tulee vohvelin fiilis/maku, joka ei sinänsä maistu juuri miltään. Toffee tulee seuraavaksi esiin, joka on karamellimaisen makea olematta kuitenkaan liian voimakas; ihan ok. Viimeisenä tulee valkosuklaan maku pienen vaniljan kera, joka on vielä makeampi. Lopussa tulee järkyttävän iso makean maun piikki, joka on todella voimakas. Aivan liian voimakas, melkein jopa epämiellyttävä. Kyllä tätä syö makean nälkään ehdottomasti, mutta ei tämä mikään erikoinen tuote ole. Ihan kiva koostumus voimakkaalla makean maulla. Tarjoaa purtavaa. Jos ei pidä valkosuklaasta niin kannattaa jättää väliin.

Miriam 03.08.2009
Tämä ON hyvää. Voittaa ehdottomasti tavallisen Lionin. Valkoinen suklaa kruunaa toffeen ja pähkinän maun. Tätä ei voi syödä paljoa, mutta himo jää itämään. Pisteitä kovuudesta, hampaat ei meinaa kestää.

Susanna K 09.04.2009
Jellona-patukasta valkosuklaaversio. Tuhti patukka sekä ulkonäöllisesti että koostumukselta. Valkosuklaan sisällä on jonkinlainen keksi-toffee yhdistelmä jota hampaat saa jauhaa koskapa koostumus on "jankkia" eli purkkamaista joka venyy mutta ei pauku. Makeutta on ihan sopivasti kautta koko suklaan. Valitettavasti en ole koskaan lämmennyt maitosuklaaversiolle enkä lämpene tällekkään versiolle. Jotenkin vaan on vaikea syödä sellaista suklaata johon joutuu käyttämään koko tahdonvoiman että saa palasen purtua.

Jarkko 09.04.2009
Vitivalkoinen ja paksu patukka on aikamoinen ilmestys, kun sen nappaa kokokaan kääreistä ulos. Puraistessa huulilla tuntuu välittömästi rasva, joka on lähtöisin pinnan valkosuklaasta. Patukka on varsin jankkimainen toffee-muro -sisuksellaan ja sitä joutuu todellakin pureskelemaan. Jotain hampaissa rouskuvaa keksiäkin patukasta löytyy, mutta päälimmäisenä tuntuu tuo valkosuklaan ällörasvaisuus ja mikä oudointa, tämä maistuu jollekin savua muistuttavalle. Ei millään tavalla ainakaan positiivisena mieleenjäävä patukka.

Antti M 29.03.2008
Valkosuklaa ei ole minun juttuni mutta tätä tuotetta se ei onneksi kykene pilaamaan täysin. Kermaisen suussasulava tuote, jossa Lionin perusominaisuudet tunnistaa vielä ihan kiitettävästi sieltä taustalta. Ei tällaisesta suosikkiani koskaan tule mutta odotin heikkoa esitystä ja sainkin ihan kelvollisen variantin maistettavakseni - ainakin yhden kerran. Siitä hyvästä irtoaa harvinaiset kolme pistettä valkosuklaatuotteelle.

Salla Elina Salo 19.05.2007
Oi, herttaisen näköinen patukka! Albiino-Lion. Valkosuklaalla päällystetty
muhkurainen Lion-patukka, sisällä toffeeta ja keksilevyjä. Valkosuklaa on
oikein kermaista ja maistuvaa. Ihanaa!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani