Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky peanut butter
Tuotteen Nestlé kitkat chunky peanut butter valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

NEo 14.10.2013 : Chunky patukoista tykkäsin sillojn kun niitä sai Suomesta. Vaihtopiskeluvuonna Briteissä tutustuin tähän maapähkinäversioon ja olin myyty heti. Makumuistojen vallassa poimin tämän rapean patukan rapeaan hintaan helsinkiläisestä erikoisliikkeestä suoraan Briteistä maahantuotuna. Patukka tuoksuu samalle kuin ne kaupassa jättipusseissa myytävät paahtamattomat maapähkinät. Maitosuklaa on makeaa ja mietoa, mutta ajaa asiansa. Vohvelin ja suklaan välissä on ohut kerros hieman jauhoista maapähkinävoitäytettä, jonka maku jää pliisuksi. Vohveliin päästeessä loppuvatkin sitten myönteiset kommentit kokonaan. Vohveli maistuu samalta kuin se näyttää: aaltopahvilta ja sei peittää suklaan ja pähkinän maut alleen. Myös rakenne on rapean lisäksi sitkeä kuten vanhentuneissa vohvelikekseissä. Kaameaa miten seitsemässä vuodessa tämän laatu on tullut näin paljon alaspäin. Piti ihan tarkistaa päiväys josko kyseessä olisi vanhentunut yksilö, mutta parasta ennen -päivä osuu vasta ensi vuoden huhtikuuhun. Suklaa ja pähkinätätyte oikeuttaisivat keskikastiin, mutta tuo ummehtunut pahvi pudottaa arvosanaa. Näköjään jotkut muistot on syytä jättää haikailuihin.

K1142 11.10.2009 : Maistuu juuri siltä mitä onkin, suklaalta ja maapähkinävoilta. Allekirjoittaneelle ei mikään mahtava makuelämys, mutta kyllähän tuota syö.

jimska the chocolate 14.05.2008 : kit kat maapähkinävoilla. suolainen maku makealla tavalla. maistuu viimeisillä haukuilla oudolle, mutta se maku katoaa pian.

Lafayette 28.04.2008 : Snickersille häviää, koska pähkinät eivät ole kokonaisina vaan voina. Hyvää silti.

lizah 14.04.2008 : Kitkat chunkya ja maapähkinää!Ahh!Mutta eipäs sittenkään!Määpähkinä jää liian pliisuksi ja jotenkin tämä ei vain kolahda. Liian rapeaa,ei lainkaan chunkya vähän kun jäystäisi pahvia!

vagabeond 08.04.2008 : Pitihän ulkomailla tuhlata rahaa tällaiseenkin uutuuteen kun oli suklaassa kunnon jenkkimeinikiä maapähkinävoin muodossa. Hyvältähän se maistui ehkä vain hieman rasvaiselle. Tuhti annos suussa sulavaa suklaata. Suosittelen lämpimästi.

Kaakaolehmä 22.06.2007 : jo etukäteen ajattelin, että tämä ei tule olemaan mitään herkkua, mutta tarpeeksi houkutteleva makuyhdistelmä kuitenkin sai ostamaan ruotsin laivalta paketin, jossa oli 2 näitä, 2 tavis kitkattia ja 2 valkosuklaaversiota. ensihaukkauksella en innostunut mausta, mutta muutaman haukkauksen jälkeen totesin, että lopulta onkin aika kiva yhdistelmä tuo suolainen ja makea. mutta ei kuitenkaan mikään WOW-elämys :D ihan OK...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani