Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky hazelnut
Tuotteen Nestlé kitkat chunky hazelnut valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,71 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Annamari 14.01.2019
Odotukset korkealla, koska pidän kitkatista ja pidän hasselpähkinöistä. Tuoksu, joka on hasselpähkinäinen, ennustaa hyvää. Jämäkkää, rohisevaa ja pähkinäistä. EI ole lähdetty liikaa kikkailemaan. JOs ei pidä hasselpähkinästä tai gianduja-tyyppisestä suklaasta, en suosittele. Ei pettänyt odotuksiani.

Antti M 24.12.2008
KitKat-jöötti nugaamaisella olemuksella. Kovin mietoa hasselpähkinätäytettä - mikä sopii minulle mainiosti - paksun ja moninaisen vohvelikerrostuman seassa. Ei pärjää perus-chunkylle, eikä alkuperäisille todellakaan, mutta ihan pätevä välipala kuitenkin. Nostaisin jopa hyväksi tuotteeksi vaikka taitaakin jäädä kertaostoksi.

Antti K 13.03.2008
Oikein suklainen ja kermainen, maku on täyteläinen ja pehmeä, keksinenkin. Tämä on erinomainen patukka, suklaan täytyy päästä oikeuksiinsa ja muut maut olla sivurooleissa että patukka on nimensä mukainen.

Päivi 02.03.2008
Tuoksuu pähkinältä. Ihana maku. Paksu patukka. Hieman kovaa. Jälkimaku pähkinäinen. Todella hyvää.

Jarkko 23.10.2007
Tutunmuotoista KitKattia, jonka nimi kuulostaa uhkaavasti nougatilta. Haukataanpas... hetkinen, onkos KitKatit muka ennenkin olleet näin kovia? Tämähän on melkein kun tiiliskibveä haukkaisi. Sisus on vohvelia, kuten odottaa saattaa ja kokonaisuus maistuu melko nougatmaiselle. Tätä minä vähän pelkäsinkin. Ei vakuuta tätä mutustelijaa tämä patukka.

Susanna K 23.10.2007
Paksu Kitkat patukka joka vaikuttaa ihan samanlaiselta keksimäiseltä suklaalta kuin muut Kitkat-tuotteet. Poikkeuksena tässä on hasselpähkinän maku joka onkin vahva sekä tuoksussa että maussa. Maitosuklaapäällinen on suht paksu jonka alla heti sitten tuleekin keksivohveli ja muut täytteet. Ei kuitenkaan hirveästi kolahda tämä versio KitKat-tuoteperheestä, jokin maullinen juttu tässä vaivaa...

Salla Elina Salo 19.05.2007
Iso patukka, mutta onkin yllättäen pehmeämpi kuin muut KitKat Chunkyt.
Todella hyvää ja pehmeää hasselpähkinätäytettä sisällä! Täyteläinen
hasselpähkinän tuoksu. Maitosuklaa on erinomaista.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani