Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé yorkie original
Tuotteen Nestlé yorkie original valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 1,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat.
 

Jenni V 25.08.2015
Jaahas, sinisenkiiltävässä kääreessä 46-grammainen patukka, kääreessä kuvauksena "chunky milk chocolate" ja mainoslauseena "man fuel for man stuff". Mielenkiinnosta opiskelen wikistä patukan historiaa ja opin että patukan koko on pienentynyt lähes 40-vuotisen historiansa aikana reilusti, ja sitä mainostettiin alusta lähtien, vieläkin näkyvämmin, tytöille sopimattomana patukkana. Nyt mainoslause oli diskreetisti siirretty kääreen takaosaan...

Mikä tästä nyt sitten tekee tytöille sopimattoman? Umpisuklaatahan tämä on, jämeriä paloja, mutta ei mitään mitä mun leuoilla ei olisi saanut jyrsittyä. Ehkä tämä sopii välipalaksi raavaille työmiehille, jotka tarvitsevat paljon energiaa mutta ei välttämättä niin välitä suklaan laadusta? Se ei nimittäin ollut kovin hääppöinen, hirvittävän makeaa suklaata, vähän rakeistakin sellaista, ja sisälsi kaakaovoin lisäksi muita kasvirasvoja ja omituisen sivuaromin. Jätän patukan mielelläni jatkossakin enkkulaisille työäijille. Cheers vaan ja kaksi pistettä.

Jarkko 17.07.2007
Nyt ymmärrän miksi paketissa lukee "ei tytöille". Johtunee siitä, että palaset ovat niin isoja, että ei meinaa minunkaan suuhun kokonaisena mahtua... Halkaisen palasen ja yllätyn. Oletin sisällä olevan jotakin, mutta tuohan tuntuu olevan ihan vaan umpisuklaata. Lisäpettymyksen tämä tuo maussa. Maku muistuttaa toisen suuren amerikkalaisen valmistajan maitosuklata ja siitä on nautinto kaukana. Ihan maksimaalisen ällöä tämä ei ole, mutta... tai no on tämä kyllä, kun maku alkaa tuntumaan jo sieraimissakin. Todella kova suklaanhimo pitäisi olla ennen kuin tämä maistuisi edes hyvää muistuttavalta.

Susanna K 17.07.2007
Maitosuklaata maitosuklaalla. Muheva suklaapatukka joka koostuu kokonaan kiinteästä maitosuklaasta ja makeutta ei puutu! Vähän niinkuin pyörittelisi mämmin makuista suklaata suussa... hieman maistuu sivumakuna jokin outo kitkeryys tai likaisuus... liian makeaa suklaamakuuni.

Salla Elina Salo 25.05.2007
Ulkonäkö on todella tuhti suklaapatukaksi, todella paksut palat.
Naispuolisena ihmisenä en ymmärrä, miksi kääreessä sanotaan ”it’s not for
girls” ja käsilaukkua pitelevän hametikku-ukon yli on vedetty punainen
viiva? Itse suklaa on täyttä suklaata ilman täytteitä tai maustemakuja. Tätä
suklaata voisi ehkä paremman puutteessa käyttää leivontaan tai
suklaakuorrutukseen, pelkiltään maku ei miellytä. Jauhoinen ja laimea.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani