Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé 1927 ekstra sütlü
Tuotteen Nestlé 1927 ekstra sütlü valmistusmaa on Turkki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeettomat).
 

Jenni V 20.11.2016
80-grammainen neliön muotoinen levy on kääritty ruskeaan voimapaperiin ja Nestlélle epätyypilliseen tapaan teksti näyttää olevan suurimmaksi osaksi Turkkia, vaikka ostin levyn Tanskasta... Avaan kääreen ja löydän sisäpinnalta pitkät sepustukset turkiksi, ja sen verran sisältö kiinnostaa että turvaudun google-kääntäjään. Eihän se sujuvaa käännöstä antanut, mutta tulkitsen tekstin niin että kyseessä on special edition -juhlalevy sen kunniaksi, että Turkin ensimmäinen suklaatehdas avattiin 1927 ja se oli merkittävä Turkin valtion talouden ja työllisyyden vankistaja. Sitä en tiedä, onko tämän Turkin juhlalevyn maitosuklaan resepti sama kuin muissa maissa valmistetut Nestlén maitosuklaat... Mutta kyllä tämä turkkilainenkin oli oikein hyvän makuista.

Levyn palaset ovat kohtuu kapeita laattoja, muodoltaan soikean tyynymäisiä ja päällä on Nestlé-teksti. Suklaassa on maitojauhetta reilusti 30% (ekstra sütlü = extra lait) ja kaakaota on 29%. Jos vertaa makua Lindtiin ja Fazeriin, maku on niiden jännä sekoitus. Tämä ei ollut niin makeaa ja vaaleaa kuin Lindt, aromit muistuttivat ehkä enemmän Fasun sinistä, mutta rakenteeltaan taas tämä oli silkkisyydessään ja sulavuudessaan lähempänä Lindtiä, ja makeuttakin tuntui olevan aavistuksen Fasua enemmän. Laadukkaan tuntuista suklaata, ja on oikeastaan makuasia millainen maitosuklaa sitten eniten itseen iskee. Minulle se on Fasu, mutta kyllä tämä Turkin Nestlé ihan vahva kolmosen suklaa on.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani