Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé smarties
Tuotteen Nestlé smarties valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Sokerikuoriset.
 

Jenni V 23.12.2015
38-grammainen kuusikulmion mallinen pahvipakkaus värikkäitä suklaarakeita löytyi länsinaapurin kaupasta. Rasia on kätevä, ja annoskoko sopiva, makeitahan nämä ovat, joten yhtään enempää en olisi tarvinnut kerralla. Kooltaan rakeet ovat jotain amerikan pastillin ja avec-pastillin väliltä, eli suurempia kuin m&m:t. Suklaan osuus pastilleissa on 65%, ja värikkäissä, pastellin ja tumman ruskean värisissä rakeissa ei ole käytetty keinotekoisia väriaineita, tästä plussaa.

Eipä näistä ole hirveästi pahaa tai hyvää sanottavaa, sokerikuori on melko ohut, mutta hallitsee silti aikalailla makua. Minusta eri väriset rakeet maistuvat pikkuisen erilaisilta, en tiedä onko tämä vain mielikuva?? Eihän suklaa varmaan maailman laadukkainta ole, mutta sopii ihan hyvin sokerikuoren seuraksi, ja kivahan näitä oli suuhun mättää yksi toisensa jälkeen. Kolme pistettä siis.

Susanna K 18.09.2007
Monivärisiä maitosuklaarakeita mukavassa pikku rasiassa. Kaikissa rakeissa sama maitosuklaan maku joka ei mikään hääppöinen. Suklaa maistuu ihan muoville ja jotenkin teennäiselle suklaalle. Vaikka rakeet iloisen värisiä ja varmasti houkuttelee lapsia ostamaan tätä tuotetta mutta mua ei saa hämättyä maistamaan kuin pari kappaletta todetakseni että voi yök.

Jarkko 17.09.2007
Näitä värikkäitä palleroita olen nähnyt kauppojen hyllyillä vaikka kuinka monesti, mutta jostakin syystä en ole koskaan mieltänyt näitä suklaakarkeiksi. Kertooko se sitten huonosta pakkauksen suunnittelusta vai minun mielikuvituksen toimimattomuudesta, en tiedä.

Värikkäät M&M'sin näköiset suikulat sisältävät ohuen ja hampaissa rapisevan sokerikuoren alla maitosuklaata, joka on varsin karmean tunkkaista. Olisikohan sen tarkoituskin olla tummemanpuoleista vai onko resepti vain pielessä? Rasvan maku saa minut epäilemään tätä toisen suuren jenkkivalmistajan tuotteeksi, mutta näköjään muuallakin osataan tehdä pahaa... Näissä ei ole edes makeutta sen vertaa että jotain positiivista sanottavaa keksisin. Ainoastaan äärimmäiseen hätään ja silloinkin vain hyvin, hyvin pieninä annoksina.

Salla Elina Salo 01.05.2007
Ihania, värikkäitä pikkusuklaapastilleja. Ohut kuori sulaa kivasti suuhun, jolloin alta paljastuu ihana maitosuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani