Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness granola oats & chocolate
Tuotteen Nestlé fitness granola oats & chocolate valmistusmaa on Belgia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät.
 

Jenni V 01.06.2016
Fitness-sarjaan on tänä keväänä ilmestynyt pari uutta muromysliä, jossa proteiinipitoisuutta on lisätty soijamuroilla. Aika paljon mysliä kuitenkin saa syödä jos siitä kunnon proteiininlähteen haluaa, joten siinä mielessä nimi on harhaanjohtava... Sokeriakin taitaa olla aivan yhtä paljon kuin normimuromyslissä, rasvaa ehkä vähän vähemmän.

Mutta tärkeintähän on aina se maku ja rakenne. Tykkäsin erityisesti myslin klusterikoosta, se oli reilu mutta ei mikään järkyttävän iso, eikä irtonaisia hiutaleita ollut ollenkaan. Klustereissa oli 60% kaurahiutaleita, 8% suklaapaloja ja lisäksi kaakaojauhetta, soijamuroja sekä vehnähiutaleita. Maku olikin oikein mukavan tumman kaakaoinen, ei ehkä aivan suklainen mutta selkeä kaakaon maku miellytti. Tykkäsin myös siitä, ettei tuote ollut liian rasvainen, aavistuksen liikaa makeutta oli tosin, mutta sekin vähän tasoittuu maustamattomaan jugurttiin sekoitettuna. Oikein toimiva suklainen tuote välipalaksi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani