Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight extra dark 85%
Tuotteen Nestlé after eight extra dark 85% valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus vähintään 85%, Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 09.06.2017
Oho, no ny ton korkea kaakaoprosentti pinnan suklaassa... Suklaata on n. 40% painosta, mutta harmittavan ohuelti sitä on, enkä kyllä huomannut ihan hirveän suurta makueroa normaaliversioon... Ehkä eron olisi huomannut jos olisi maistanut näitä rinnakkain? Enpä tiedä? Ehkä makeutta oli hiukan vähemmän, ainakin 8 kpl upposi kerralla ihan helposti. Ei after eightit suosikkejani ole, vähän liian minttuisia ja vähäsuklaisia, mutta kyllä tämä ihan perusmättöä oli. Kolmonen.

Annamari 06.06.2016
Tavallista tummempi After Eight tutussa kääreessä. Vertailussa perinteiseen totean että väri on tosiaan tummempi ja tuoksussa minttu on vähemmän hallitseva, mutta todellakin selvästi tunnistettavissa. Täytetahna on tuttua valkoista runsaan minttuista, mitä kuitenkin tavallista tummempi suklaa taittaa kohtuudella. Mielestäni tässä suklaa ja minttuisuus ovat originalia paremmin tasapainossa. Sokkona kuitenkaan tuskin erottaisin perinteisestä. 2,5 pyöristyy kolmoseen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani