Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness delice white chocolate bar
Tuotteen Nestlé fitness delice white chocolate bar valmistusmaa on Puola. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Valkosuklaiset.
 

Annamari 19.08.2017
Muromainen myslipatukka, jossa valkosuklaata on hyvin vähän. Rakenne on ilmava ja rouskuva, mutta tämä on kuin pahvia söisi. Ei maistu miltään. Valkosuklaakaan ei maistu. Ja itse myli maistuu tosiaan pahvilta, korkeintaan etäisesti riisimäiseltä. Huono tuote, suosittelen vain energiatankkaukseen.

Jenni V 03.01.2016
22,5-grammainen kevyt, vitamiineja ja rautaa sisältävä myslipatukka, tosin ei muuten mikään erityisen terveellinen... Ainesosat ovat varmaan pitkälti samat kuin originaalissa valkosuklaaversiossa, nyt valkosuklaata on vaan enemmän, 12% ja se on sijoitettu pohjan sijaan kokonaan yhdeksi paksuksi raidaksi ja yhdeksi ohueksi siksakraidaksi patukan päälle. Tämä onkin mielestäni onnistunut formaatti, valkosuklaa maistuu ihan mukavasti kun sitä on paksulti yhdessä kohdassa patukan päällä. Muuten patukka on sellaista tahmaista kevyttä murohöttöä kuin ennenkin, josta ei nyt osaa sanoa juuta eikä jaata, ihan ok se on. Kolme pistettä, parannusta originaali-valkosuklaaversioon on selkeästi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani