Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky double caramel
Tuotteen Nestlé kitkat chunky double caramel valmistusmaa on Bulgaria. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Jarkko 03.01.2016
Kattisuklaassa on kaksi eri puolta. Toinen puoli caramelistä on juoksevaa ja toinen muruisempaa. Löysempi puoli tuntuu ja maistuu enemmän minulle, sillä tuollainen valuva toffee vain on miellyttävää ja tässä tapauksessa se maistuukin ihan asialliselle. Murukaramelli menettää juuri koostumuksessa jo paljon. Siinä on kyllä toffeen makua, mutta on kuivakka. Kokonaisuutena ihan asiallinen patukka, mutta johtuen ehkä puolikkaiden nauttimisjärjestyksestäkin, jää fiilis kuivakaksi.

Jenni V 29.11.2015
Kahteen osaan jaettu paksusti makealla maitosuklaalla kuorrutettu vohvelipatukka. Patukassa on jänskä idea: toisessa palasessa on täytteenä juoksevaa karamellia, toisessa taas karamelli on crunch-muodossa. Maistan ensin juoksevan täytteen palasta, ja huhhuh, kyllä on makeutta lyöty karamelliin oikein olan takaa. Karamellissa on todella vahva siirappinen maku, mikä tekee makeudesta jotenkin vieläkin silmiinpistävämpää. Crunch-osassa makeutta ei ole niin paljoa, mutta kyllä sitäkin minulle on ylimäärin. Pidän kuitenkin tästä osasta enemmän, kokonaisuus muistuttaa maltesers-pallosia. Tosin vohveli tuntuu aika kuivahkolta yhdistettynä crunchiin. Eipä mene maistoon toiste, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani