Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pirulo watermelon
Tuotteen Nestlé pirulo watermelon valmistusmaa on Serbia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Kaakaopitoisuus korkeintaan 5%.
 

Jenni V 06.12.2015
Vesimeloninlohkolta näyttävä mehujää, jossa maut ja värit ovat luonnollisista lähteistä. Kolmiopalasta suurin osa on meloninmakuista mehujäätä, vihreä "kuori" puikon alaosassa on omenan makuista. Molemmat maut ovat todella tunnistettavia. Jälkkäriksihän tämä on todella raikas ja kevyt, mutta jopa vähän pienempi mehujää olisi riittänyt...

Sitten vielä kaikkia askarruttaneeseen kysymykseen: Miksi tää on suklaatuote? No onhan melonissa siemenet oltava, ja ne on luotu tähän mehujäähän viiden suklaanmakuisen täplän avulla, jotka muodostavat 0,7% koko puikosta. Täplät pysyvät mallikkaasti mehujään pinnalla, mutta eivät ne kyllä kokonaisuudessa juurikaan miltään maistu, eli ovat lähinnä kiva koriste. Suklaan ystävälle tämä oli vähän liian heppoinen jälkkäriherkku, joten kaksi pistettä pämähtää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani