Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé munchies
Tuotteen Nestlé munchies valmistusmaa on Iso-Britannia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaanapit.
 

Jenni V 17.12.2015
Neliön mallinen suklaanappipatukka sisältää 12 kpl juoksevalla karamellilla täytettyjä suklaanappeja. Neliönapeissa on päällä koristeena sisäkkäisiä neliöitä uurteina, ja en on kiedottu kultaiseen folioon. Karamellia on 30%, ja lisäksi sisällä on rapea kaakaokeksipallura (5%).

Suklaa ei ole mitään huippulaadukkaan näköistä, ja sitä on hyvin ohuelti. Suklaa suklaa sormiin hetkessä, joten nakkaan napin äkkiä suuhun. Sisällä on huippumakeaa juoksevaa karamellia, ja sen seassa on se pieni keksipallo, joka maistuu lähinnä yksittäiseltä kaakao-vehnämurolta. En hirveästi näe keksipallerossa lisäarvoa tuotteeseen, karamellin makeus on niin ylenpalttinen, että lähinnä keksi tuo kokonaisuuteen vaan aavistuksen lisää pureskeltavuutta. Ei iskenyt tämäntyyppinen nappirulla minuun, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani