Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé aero mousse bar
Tuotteen Nestlé aero mousse bar valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 01.12.2015
Lontoossa kyseisestä uutuuspatukasta oli double decker -bussien kyljissä runsaasti mainoksia, joten pitihän sitä maistaa. 34-grammainen patukka on todella pieni, mutta silti ravintoarvot on ilmoitettu puolikkaasta patukasta, ja pakkaus on uudelleen suljettava...kuinkahan tuhtia tavaraa tämä on?

Patukassa on muista aero-patukoista tuttua, ylimakeaa, vaaleaa ja pehmeää maitosuklaata, ja keskellä on 30% kerros ilmavaa suklaamoussea. Kuplia mahtuu patukkaan kahdeksan. Mousse ei juurikaan erotu suklaasta, sen verran rasvaista ja makeaa ja pehmeää se on. Kokonaisuus on tryffelimäinen, vanilliini maistuu aika vahvasti. Kääreestä saa kuvan, että suklaa on kuplasuklaata, mutta en sitä kyllä huomannut...tosin en kuplasuklaasta yleensä pidä, joten tämä ei välttämättä ollut huono juttu. Ilmakuplasuklaaksi epäonnistunut, mutta suklaapatukkana ihan ok, tuhti pläjäys. Juuri ja juuri kolmonen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani