Mainospaikka vapaana

NESTL? Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina dark chocolate 51%
Tuotteen Nestlé perugina dark chocolate 51% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Eeva-Liisa 13.04.2015
Kova ja iso pala. Hyvä tumman suklaan ja kaakaon maku, kuitenkin vähän makeampi kuin olisi odottanut. Pala murenee suussa nopeasti. Suuhun jäi lopuksi kaakaon ja kahvin maku. Varmasti hyvää kahvin kanssa.

Anita 11.04.2015
Iso pala tumma suklaata, joka napsahtaa hyvin puraistaessa. Imeskeltäessä suklaa tuntuu sileältä ja maistuu selvästi makeammalta, kuin mitä normaalisti olen tummia suklaita maistellut. Liekkö tuo sokerisuus, joka tekee imeskelystä tahmeaa ja jättää nieluun pitkän jälkimaun. Olen kyllä makean ja äkkimakeankin ystävä, mutta en tällaisen imellyksen. Kyllä tummemmassa suklaassa pitää maistua muukin kuin sokeri.

Katja Ke 08.04.2015
Isohkossa tummassa suklaapalassa on keskellä kaakaopavun kuva ja keskustaa korkeammat reunukset kehyksenä. Ulkonäkä tuo mieleen halvat suklaakeksit. Tuoksussa on jotain keinotekoista, muovista. Maku on yllättävän hyvä: Se leviää suuhun heti ja tuo mieleen suklaavanukkaan. Suutuntuma on samettinen. Maussa ei ole lainkaan kitkeryyttä, mutta se ei ole myöskään liian imelä. Makukin viipyilee mukavasti. Ennakkoluuloistani huolimatta oikein kelpo suklaa, vaikka myönnän että olen kovasti tuollaisen "vanukasmaisen" maun perään.

Ansela 25.03.2015
Suuri tumman suklaan palanen, aika miedon tuoksuinen. Miellyttävä samettinen koostumus suussa. Hieman liian makeaa, mielestäni tämä ei olisi kaivannut aivan näin paljon makeutusta. Alku vaikutti lupaavalta, mutta lopulta suuhun jäi ällötys.

Veli-Matti 23.03.2015
Isohkoja mutta ohuita palasia maitosuklaata, päällä kiva kuviointi. Kiinteää, mutta lohkeaa kuitenkin purtaessa helposti. Ei anna jauhomaista fiilistä, vaan tuntuu pehmeältä. Sulaa suussa nopeasti ja täyteläisesti. Jättää raikkaan jälkifiiliksen ja saa haluamaan seuraavaa palasta. Parasta nautittuna rauhallisesti ilman hosumista!

Jenni V 21.03.2015
Maistelukääreestä kuoriutuu iso palanen semitummaa suklaata, jossa on keskellä tyylitelty kaakaokuva, ja ympärillä on paksummasta suklaasta valetut "raamit". Tuoksu on mitäänsanomattoman semitumma. Sama mitäänsanomattomuus sitten jatkuu maistellessa, ihan sama pureeko suklaasta pienen tai suuren palan tai pureskeleeko vai imeskeleekö, aromeja ei suklaasta saa ulos ja makuelämys on pliisun keskitasoinen. Arvioin kaakaoprosentiksi 50 mikä tällä kertaa osuu oikeaan. Rakenne suklaassa on keskitasoa myös, ei mitään hirveän silkkistä mutta sulaa ihan ok suussa. Plääh, mitä keskinkertaisuutta... Kolme pistettä. Ohoh, tulipa haukuttua aika perinteistä tuotetta (huomio netistä lunttauksen jälkeen, resepti on vissiin vuodelta 1917...)

Teresa 19.03.2015
Kaunis, iso palanen tummaa suklaata, jossa tyylikäs kaakaopapubrodeeraus. Ulkonäöltään tämä on kuin kaunis pieni taulu. Tuoksu on todella mieto, hieman makea.

Maku on yllättäen melko makea, tai oikeastaan todella makea ja voimakkaan kaakaoinen. Tulee mieleen Taloussuklaa, mutta tässä on koostumut erilainen, vähemmän jauhoinen.

Miellyttävän tuntuinen suussa tämä suklaa, mutta häiritsevän makea tummaksi suklaaksi, ja yllättävän vähän mitään makuvivahteita, maistuu lähes yksinomaan kaakaolta ja sokeriselta ja raskaalta. Siro ulkonäkö johtaa harhaan.

Minna Hi 02.03.2015
Kaakaoinen hyvä tuoksu. Mukava imeskeltävä, sopivan paksuinen pala. Melko imelää, mutta maku on kaakaoinen ja miellyttävä. Tulee hieman mieleen Van Houten kaakao. Sopivan rasvainen, tasapainoinen, auttaa sopivasti suklaanhimoon. Ihan ok perussuklaa.

Aki 28.02.2015
Tyylikäs ja iso pala tummahkoa suklaata. Onkohan nokassa joku tukos, kun tänään ei tunnu tuoksuja löytyvän. Maiskutellessakaan en myöskään löydä mitään tunnistettavaa makua. Korkeintaan keskinkertaiseksi tuotteeksi kai tämmöisen joutuu arvioimaan, kun ei tuoksu, eikä maistu miltään.

Jarkko 17.02.2015
Ohut suklaalevyn palanen murtuu napsahtaen. Heti kun suklaan sulaminen alkaa käy selväksi millainen suklaa tämä on: liian makea tumma suklaa. Nämä 40-60% tummuiset suklaat tuppaavat olemaan juuri tällaisia. Niissä ei ole tarpeeksi kaakaota jotta se maistuisi, mutta niissä on aivan liikaa sokeria. Nämä ovat vastenmielisiä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


UUTISKIRJETILAUS / Hallinnoi

Mobiili Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Klaani Luontaistuotteet Lehtitarjoukset