Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina le ricette creative nocciole, mandorle & mirtilli 54%
Tuotteen Nestlé perugina le ricette creative nocciole, mandorle & mirtilli 54% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,80 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 05.04.2015
Sokkomaistelu: Isoja, vaaleahkoja tummasuklaapaloja, joiden pinta ikään kuin haljennut ja pinnan alta pilkistää mantelia, hasselpähkinää ja rusinoita (no, eivätpä lopulta olleetkaan rusinoita!). Kotitekoisen näköistä. Haukkaan suklaata ja rusinaa ja suklaan vahva maku peittää rusinan täysin alleen ja rusina tarttuu hampaisiin. Mantelisattuman kohdalta rouskahtaa kivasti ja mantelin ja suklaa yhdistelmä toimii. Itse suklaa aika keskinkertaista tummaa eikä saa aikaan hurraa-huutoja. Näykkimällä syöjälle sattumat liian suuria.

Jälkihuomio: Enpä ollenkaan arvannut, että kyseessä oli mustikkasuklaa. Myöhemmin kun maisteli pelkkää sattumaa ilman suklaata, kyllä siitä sitten mustikan maun aisti.

Hanna P 27.03.2015
Vaaleahkoa tummaa suklaata pullein paloin sekä pähkinä- ja rusinasattumin. Vahva suklaan maku ja ruokaisa suutuntuma. Ennemmin ruokaisa välipala kuin varsinainen herkuttelusuklaa. Toki mukava välipala, mutta suklaatuotteena keskitasoa.

Kirsi I 26.03.2015
Muhkeita pötkylöitä, joista pilkistää hauskasti suklaan alta rusinoita ja ehkä manteleita. Alkuun palasen rusinat maistuvat voimakkaasti, ja sitten makea tummahko suklaa, jossa ei ole kitkeryyttä, sellaista hyvänlaatuisen suklaamunan suklaan oloista tai pehmeää taloussuklaata. Palaset ovat rustiikkisia ja vähän sen näköisiä kuin olisi kotona sulatettu taloussuklaata muottiin sattumien päälle. Pinnat enimmäkseen ulkonäöstä, makea tummahko suklaa ei ole suosikkiani, ja niitä rusinoita on liian paljon.

Janne J 25.03.2015
Todella houkuttelevan näköisiä isoja palasia, eli tummahkon suklaan seassa on näkösällä rusinoita, pähkinöitä ja manteleita. Suklaa on todellakin melko tummaa eli selvä kaakaon maku antaa mukavasti potkua lisukkeiden kyytipoikana. Tuhtia tavaraa, mutta samalla hedelmäistä, lievästi makeaa (rusinat) ja sopivasti pähkinäistä. Eihän tästä voi kuin tykätä. Nelonen vai vitonen? Rusinoiden pienestä kuivakkuudesta johtuen viisari kääntyy tällä kertaa nelosen puolelle, vaikka en kyllä katuisi vitostakaan. Jälkikäteen tuoteselosteesta paljastui, että erehdyttävästi rusinan näköiset kuivatut marjat olivatkin mustikoita! Ihminen on erehtyväinen ja lehmä märehtiväinen.

Jarkko 25.03.2015
Suklaapalat näyttävät kahtia halkaistuilta puupölkyiltä. En pidä ulkonäöstä, jossa pähkinät ja rusinat näkyvät tällä tavalla. Kun miettii miten suklaalevy valetaan tulee mieleen lähinnä se, että tämä on tehty hosumalla ja kiireellä. Vähän jos olisi heilautettu muotteja ennen jäähdyttämistä olisi saatu suklaa tasaisesti leviämään joka paikkaan. Maku on sellainen kuin puolitummissa makeissa suklaissa yleensä, pääasiassa pistävä ja vastenmielinen jälkimakuaan myöten. Tämän suklaan suurin yllätys selvisi vasta kääreitä tutkiessa maistelun jälkeen: tässä ei ollutkaan rusinaa vaan mustikkaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani