Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina le ricette creative nocciole, mandorle & uvetto
Tuotteen Nestlé perugina le ricette creative nocciole, mandorle & uvetto valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,83 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Annamari 16.11.2014
Hauskan näköinen, suurehko maitosuklaaharkko, jonka rikkonainen pinta paljastaa ainakin rusinoita ja manteleita. Mausteinen tuoksu. Itse suklaa on tiivistä ja sulaa mukavasti suuhun. Maku rusinoiden kanssa on hyvä, mutta tuntuma ja rusinan takertuminen hampaisiin ärsyttää. Kun saan palan, jossa on pelkkää mantelia ja suklaata, toimii hieman paremmin. Liian suuria sattumia minun makuuni ja rusinat tympeitä. Ei tästä oikein mitään suurempaa osaa sanoa. Makeaa ja syötävää, mutta en varsinaisesti pidä, mihin suurin syyllinen ovat rusinat.

Virpi 16.11.2014
Erikoisen näköisiä palasia, joissa suklaan seassa on ainakin manteleita ja rusinoita. Tuoksu on mukavan vaniljainen. Suklaa on pehmeää pureskella, mantelit rouskuvat hampaissa, maku on makea ja hyvä. Mantelien paahtaminen tuo vielä lisäaromia. Hyvää. Mistä tätä saa levyn?

Päivi 13.11.2014
Isoja palasia, jossa seassa pähkinöitä ja rusinoita. Manteleita en hoksinut. Tuoksuu pähkinöille ja rusinoille. Makea suklaa. Pähkinät kiva lisä, mutta rusinat tuo liikaa makeutta. Kiva, kun ei ole lisukkeissa säästetty. Niitä kyllä on runsaasti. Suu kyllä jää sokerisen rasvaiseksi. Rusinat oli turhia.

Iikka 13.11.2014
Jännittäviä (tai paljastavia) palasia. Tyynyn kuori on ehkä tarkoituksella rikki, jotta näkisimme mitä sisällä on. Omissa palasissa on pähkinää ja rusinaa. Alkumaku on makea kinuskinen. Pähkinä maistuu ja rouskuu. Ihan tulee Maraboun pähkinäsuklaamieleen. Mainio mässysuklaa, joka samalla vie nälänkin. Eihän tässä mitään poikkeuksellista ole, mutta onpahan kaikki tehty niin hyvin.

Hanna P 13.11.2014
Reiluja paloja tosi jännän näköistä maitosuklaata, mukana runsaasti ilmeisesti kokonaisia rusinoita ja manteleita. Tuoksu miedon makea ja hieman "ruokaisakin". Tätä pitää rouskuttaa! Vähän välipalapatukan oloinen kokemus, mutta se ei ole paha asia. Sattumat ovat kyllä jakaantuneet hieman epätasaisesti. Suklaa on melko tavallista, mutta kaunis sopusointu maussa siivittää pisteiksi 4,5 eli pyöristyy vitoseen. Tätä haluaa lisää!

Jarkko 12.11.2014
Epäsiistin näköisiä halkoja, joissa mantelit, haseelpähkinät ja rusinat kurkkivat suklaan seasta. Suklaassa ei ole merkittävää tuoksua. Sattumia on runsaasti (kaikki kokonaisia), joka varmaan onkin syy siihen, miksi kokonaisuus ei ole liian makea. Erittäin peruslaatua omassa "maitosuklaa & pähkinä & rusina" -kategoriassaan. Jälkimaussa ei ole muuta makua kuin pähkinöiden maku, joista manteli on mieluisampi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani