Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness dark chocolate cereals
Tuotteen Nestlé fitness dark chocolate cereals valmistusmaa on Ranska. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät.
 

Jenni V 28.10.2014
44% täysjyvää sisältävä aamiasmuropakkaus, jossa on bran flakes-tyyppisiä vehnä-riisihiutaleita, osa päällystettynä tummalla suklaalla (jossa kaakaota min. 55%). Minulle nämä sokerilla silatut aamiastuotteet eivät kohdeajankohtana uppoa, mutta välipalana iltapäivällä ne toimivat varsin hyvin, joko ihan kuiviltaan tai maidon seassa.

Kaadan ensimmäisen kuivamaisteltavan annoksen kuppiin, se tarvitseekin tehdä taidolla, sillä suklaalla päällystettyjä hiutaleita ei tahdo tulla mukaan sitten millään. Niitä onkin varsin vähän, pakkauksessa kerrotaan että 30%, mutta se taitaa olla tuotteen painosta eikä hiutalemäärästä... Ehkä olisi voinut hiukan runsaamminkin olla.

Maku "perushiutaleissa" on tosi hyvä, voisin popsia näitä varmaan puoli rasiaa kerralla. Ei nämä kyllä mitään terveysmuroja ole, jonkunlainen ohut sokerikuorrute toimii rapeuttajana hiutaleiden pinnalla ja saa maun muistuttamaan hiukan frosties-sokerihuurrettuja muroja. Kun perusmurojen väliin poimii suklaakuorrutetun version, niin maku on yllättävän tumma ja suklainen. Suklaata on aika paksu kerros, eihän se mitään huippusuklaata aromiltaan ole, mutta kuitenkin vahvan kaakaoisen makuista. Kestää hetken ennen kuin makuun tottuu peruhiutaleiden jälkeen, ja toisinpäin, kun alkaa suklaahiutaleen jälkeen syödä perusversiota, niin ne eivät vähään aikaan maistu oikein millekään. Siinä mielessä tuote on vähän tasapainoton, mutta eipä tätä kuiviltaan syötäväksi kait ole tarkoitettukaan. Maidon seassa maut tasapainottuvat selkeästi eivätkä suklaahiutaleetkaan tunnu niin rajun tummilta. Maidon kanssa tuote on aika kivan raikkaan makuinen, sopivan kaakaoinen eikä liian makea.

Omat kommervenkkinsä näissä muroissa on, mutta koska nyt kuitenkin mausta pidin, niin kyllä uskallan antaa ihan neljä pistettä, kun tumma suklaakin oli ihan aitoa (jota se harvoin tämän tyyppissä tuotteissa on) ja sitä oli kuitenkin reilusti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani