Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé after eight my favourite (150g)
Tuotteen Nestlé after eight my favourite (150g) valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Jenni V 12.09.2014
Pieni pahvirasiallinen tumma- ja valkosuklaisia minttusuklaakonvehteja. After eight -brändin on yhdistänyt niihin ohuisiin minttutahna-suklaaläpysköihin, mutta brändi toimii oikein kivasti myös näin konvehteina, teemana minttu ja after eight -kello. Ja täytyy sanoa, että konvehtien asettelu rasiassa on todella kaunis ja tyylikäs, osa on kennossa yksittäin, osa päällekkäin ja osa limittäin. Konvehteja on rasiassa kuutta laatua, ja yhteensä 19 kappaletta, melko pienistä konvehdeista on siis kyse.

The Marzipan Baton (4 kpl): Minikokoisia pitkulakonvehteja, jotka on kuorrutettu tummalla- ja maitosuklaalla ja täytteenä on marsipaania. Ihmettelin aluksi miksi marsipaania on tähän rasiaan valittu, mutta maistaessani selvisi, että tämäkin konvehti oli erittäin vahvasti minttuinen. Minulle ei ihan selvinnyt, oliko minttua ainoastaan suklaassa vai myös marsipaanissa, mutta ehdottomasti minun makuuni liikaa sitä oli. Marsipaani ei maistunut ollenkaan marsipaanille, kun mintun pistävä maku hyökkäsi päälle. 2 pistettä.

The After Eight White Leaf (3 kpl): Ohuet valkosuklaalehdet, kuten tummasuklaisetkin, on muotoiltu huolella kauniiksi ohuiksi aaltoileviksi lehdiksi, ja ne on aseteltu viuhkamaisesti rasian kulmiin. Täytteenä on pehmeää, valkoista minttutäytettä, ei kuitenkaan sellaista tahnamaista kuin normi-after eighteissä. Tuoksu on minttuinen, ja samoin maku. Valkosuklaa-minttuyhdistelmä on siinä mielessä vaarallinen, että hentoinen valkosuklaan aromi tuppaa helposti peittymään. Näin kävi nytkin, ja minttuisuus, vaikka se ei itsessään ihan hirveän terävää ollutkaan, peitti valkosuklaan ja teki konvehdista hiukan kitkerän. Siksi joudun antamaan vain 2 pistettä.

The After Eight Dark Leaf (2 kpl): Samanlaisia kuin valkosuklaalehdet, nyt vain tummasuklaisena, ja täyte on ryyditetty riisi-vehnäcrispillä. Tumma suklaa sopii mintun kaveriksi paremmin, ja siksi tämä kombo onkin onnistuneempi kuin vaalea kaverinsa. Crispiä ei ollut paljon, mutta se toi mukavaa rouskuteltavaa rakenteeseen. Silti konvehti ei tarjonnut mitään erityisempää makuelämystä, tavallista minttusuklaata tämä oli. Kolme pistettä.

The After Eight Clock (2 kpl): After eight-kellon muotoinen tummasuklaakonvehti, jossa on täyteläinen ja silkkinen vaaleanvihreä piparminttutäyte. Täyte on jälleen melko kiinteää, mutta hirveän täyteläistä makua en siitä saanut. Ehkä tämä oli jotenkin eri tavalla minttuinen kuin edelliset, mutta suoraan sanottuna kun kaikki maisteli kerralla, niin eri minttuvariaatioita oli vaikea erottaa toisistaan kun edellisen konvehdin maku oli osittain vielä suussa. Kolme pistettä nyt kuitenkin.

The After Eight Cameo (4 kpl): Soikion muotoisia ohuita tummasuklaa"kameita" aseteltuna viuhkamaisesti, koristeltuna kello-kohokuviolla. Nämä ovat täyssuklaata ja suklaassa on piparminttuaromia. Ihan maukkaita, ei liian minttuista, kohtuu pehmeäaromista suklaata. Silti ei mikään makuelämys tämäkään, kolmen pisteen arvoinen.

The After Eight Truffel (4 kpl): Kokkahatun muotoinen after eight -tekstillä varustettu tummasuklaakonvehti, jossa oli täytteenä minttutryffeliä, ilmeisesti mantelia sisältävää sellaista. Täyte oli silkkisen pehmeää, mutta jotenkin tuo mantelin maku yhdistyy minttuun tavalla, joka ei ihan minun makuhermooni iskenyt täysillä. Silti kevyesti keskitason konvehti, kolme pistettä.

Rasiakeskiarvoksi muodostuu 2,63 joka pyöristyy kolmeen. Erittäin kaunis rasia, joka on minttusuklaata rakastavalle aivan täydellinen lahja. Minulle koko boksi erilaisia minttukonvehteja oli ehkä vähän liikaa, kun en sen ylin ystävä ole.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani