Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé choclait chips weiss
Tuotteen Nestlé choclait chips weiss valmistusmaa on Saksa. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Suklaakuorrutteiset, Valkosuklaiset.
 

Jarkko 20.10.2006
Hauskan venkulan muotoisia, näitä luulisi ulkonäön perusteella kyllä jonkinlaisiksi chipseiksi. Pinta on kuitenkin valkosuklaata, jonka päällä vielä hauskoja maitosuklaaraitoja. Todella hieno ulkoasu.

Puraistessa kupla puhkeaa: nämä onkin jonkinlaisia chipsejä, joiden päällä on suklaata. Suklaan makua ei juuri huomaa enää puraisun jälkeen. Kokeillaanpas imeskellä... No nyt maistuu suklaakin. Ihan hyvän makuista on. Suklaan sulettua pois jää kuitenkin vain vohvelin maku.

Hauska, mutta ei mitenkään valtavan herkullinen tuote, johon en ole koskaan törmännyt aiemmin. Sopii hyvin chipsien sijaan herkkupöytään, mutta näissä sotkee sormensa todella perusteellisesti. Haenpas luutun, että saa tämän näppäimistön pyyhkiä...

Susanna K 20.10.2006
Löytyipä erään kaupan karkkiosastolta taas yksi uutuus lisää... Sipsikiehkuranomainen valkosuklaanaksu jonka päällä maitosuklaaraitoja. Naksu on yhtäaikaa hieman suolainen ja samalla makea. Hauska naposteltava joka käy ihan sipsistä. :)
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani