Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky caramel
Tuotteen Nestlé kitkat chunky caramel valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Susanna K 12.10.2006
KitKat-peruspatukka ja tiramisu-versio ovat tuttuja, mutta tämä karamellipatukka on uusi tuttavuus. Suklaan koostumus on sama kuin alkuperäisessä KitKatissa eli suklaata ja vohvelia. Tässä kolmantena lisukkeena toffeemainen karamelli joka ei tule niin hyvin esille kuin olisi olettanut. Karamellistä huolimatta tämä on oikein makoisa patukka, mutta silti pidättäydyn perusversiossa.

Jarkko 11.10.2006
Golden caramel -nimestä minulla tulee mieleen hunaja ja toffee. Tuoteselosteessa hunajaa ei kuitenkaan mainita, joten sitä ei kai kuitenkaan ole. Isken kimppuun kuin sika limppuun.

Onpas julmetun iso KitKat-patukka. Lähes Snickersin kokoluokassa liikutaan. Reunoilla ja pinnalla on todella paksu suklaakerros. Sisällä vohvelia ja... no on tuossa jotain, mutta ei se millekään maistu. No toisella haukkauksella irtoaa pienenpieni toffeen maku, mutta samalla joku outo Uzbekistanilaisen keksitehtaan tuotoksen maku... Mistähän tuo hieman tunkkainen maku oli kotoisin... Mielenkiintoni patukkaa kohti oli tässä vaiheessa jo kuollut, mutta haukkaan vielä kerran. Sama maku... Epämiellyttävä. Onkohan tässä sittenkin hunajaa jossakin? No pakkohan tämä on syödä loppuun, kun sitä on enää niin vähän jäljelläkin...
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani