Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé angry birds mint-lime ice cream
Tuotteen Nestlé angry birds mint-lime ice cream valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Kirsi I 30.05.2014
Sopivan pieni tuutti vaaleanvihreää jäätelöä lisäkkeineen. On minttuisia rakeita, jotain kirpakkaa kastiketta ja suklaatakin tuuttivohvelin sisällä. Voimakkaan minttuinen ja kermainen jäätelö on makuuni, limen vivahdus vielä raikastamassa. Suklaata paasen aivan vohvelin kärjestä maistamaan yksinään, ja se on ihan tavallista maitosuklaata, ei herätä intohimoja suuntaan eikä toiseen. Mutta hyvää tämä oli verrokkituuttinakin.

Jenni V 21.03.2014
Uutuustuutti on angry birds-stailattu ja sisältää rokisti mintunmakuista kermajäätelöä, sitruunakastiketta (13%), suklaanmakuista kuorrutetta (8%), mintunmakuisia rakeita (2%) ja vohvelia. Vanhoja ideoita on kierrätetty ja yhdistelty uudella tavalla. Päällä on Marianne-tuutista tuttuja valkoisia hampaissa rouskuvia mintturakeita, joita on liikaa ja ne ovat liian sokerisia. Tuutin minttujäätelö on vaaleanvihreää Marianne-tuutista eroten. Minttu on piparminttuista, ja jäätelö on yllättävänkin täyteläistä, kermaista ja vähän liian makeaa ollakseen raikasta. Nimittäin tuutilta nimenomaan odotin kevyttä raikkautta, mutta sitä ei valitettavasti tarpeeksi ollut.

Limeä ei mainita tuotteen kuvauksessa, ja ainesosaluettelosta se löytyy aromina. Ilmeisesti sitä on mukana sitruunakastikkeessa, mutta en sitä pystynyt erikseen identifioimaan. Kastiketta ei tunnu olevan ihan hirveästi, toki sitruunaisuus maistuu mutta en oikein saa sen makua tasapainoon jäätelön kanssa. Kastike on myös kylmänä aikas lailla kiinteää, juoksevampi rakenne olisi ollut kivampi. Suklaakuorrutteella vuorattu vohveli oli rapsakka ja ohut, suklaakin maistui, mutta toisaalta vohveli oli kovin makean tuntuinen, ja minusta tämän tyyppiseen jäätelöön se oli liiankin makea, eikä tuutti välttämättä olisi kaivannut suklaata seurakseen. En ostaisi uudestaan, kaksi pistettä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani