Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé fitness granola cappuccino
Tuotteen Nestlé fitness granola cappuccino valmistusmaa on EU. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Murot, myslit, hiutaleet & pähkinät, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 23.11.2013
Kaupassa osui silmiini tällainen muromysliuutuus. Myslin on kai tarkoitus olla jotenkin terveellisempi vaihtoehto, mutta kaloreita ja sokeria siinä on kuitenkin todella reippaasti, rasvaa ehkä tosin vähemmän kuin tavallisessa muromyslissä. Myslissä on sokeristen klustereiden lisäksi myös "irrallista" mysliseosta, joka koostuu cappuccinon makuisista hiutaleista ja valko- ja tummasuklaakuorrutteisista muroista. Lisäksi mukana on "tummasuklaakääröjä" eli ohuita suklaalastuja.

Tämähän näytti aluksi ihan hyvältä. Maistelun suoritan sekoittamalla mysliä purkillliseen maustamatonta jugurttia, joka on minun mielestäni paras kaveri muromyslille. Jo myslipussia avatessa jään kuitenkin miettimään, että kannattikohan sitä ostaa... Tuoksu on nimittäin todella vahvan esanssinen. Cappuccinoa tässä kait on haettu, mutta myslissä ei ole kyllä aidosta kahvista tietoakaan, vain aromia. Lisäksi maistettaessa maku on jopa ällöttävän ylimakea, ihan ilman sokerklustereitakin. Suklaasta en juuri maista mitään, jää täysin tuon cappuccinoaromin varjoon. En todellakaan osta toiste.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani