Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat chunky tiramisu
Tuotteen Nestlé kitkat chunky tiramisu valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet, Vohvelisuklaat.
 

Susanna K 21.09.2006
Paksu Kitkat patukka joka on maultaan tiramisu. Nyt mietityttää että minkälainen maku on tiramisu?? Itse maistan hyvää maitosuklaata ja sisällä näkyy olevan keksikerros ja jotain vaaleaa toffeemaista joka kai on ilmeisesti sitä tiramisua. Hieman suuhun maistuu jonkinlainen alkoholiesanssi... mutta ihan kaikinpuolin jees suklaa joskin aika makea.

Jarkko 18.09.2006
"Arvokkaan näköinen" on ensiajatus mikä päähän pulpahtaa kun patukan käärii auki. Haukatessa patukka on kova sekä kuoreltaan että sisällöltään ja maku on tuttu muista tiramisu-nimen omaavista tuotteista. Kuitenkin täytyy sanoa että tiramisu maistuu hieman kahvimaisemmalta ja alkoholittomammalta kuin jotkut muut. Jos patukan läpileikkausta tutkiskelee, niin suklaakerros on melko paksu kauttaaltaan. Reilu puolet patukasta on vohvelia, jonka väleissä jotain suklaata muistuttavaa ja yläosassa jotain valuvaa vaaleaa täytettä. Kokonaisuutena varsin maukas, hieman leivonnaismainen kokemus.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani