Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Fazer Marianne jäätelötuutti
Tuotteen Fazer Marianne jäätelötuutti valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 11.02.2014
Tuutissa ensimmäisenä silmiin pistää sen koko. Tämä näyttää todella pieneltä verrattuna muihin (kuin Fazerin) tuutteihin. Jäätelö näyttää olevan umpivaniljajäätelöä, jota koristaa pinnalla minttuiset sokeripallot sekä suklaa, joka oletettavasti on oikeasti vain suklaanmakuinen tai -kaltainen. Ihan umpijäätelöä tämä ei olekaan, sillä tuutilla on muutaman millin paksuinen suklaasydän, joka kuitenkin päättyy jo reilusti ennen pohjaa. Taisipa suklaasuonen lopussa olla jonkinlainen suklaamöykkykin, joka minulla sujahti suuhun kokonaisena. Sitä pureskellessa sentään oli suklainen fiilis, hieman tummemman puoleinen sellainen. Loppumatka onkin vaniljajäätelöä ja rouskuvaa vohvelia. Minun mielestä minttuisuuden olisi Marianne-tuoteperheen jäsenessä pitänyt jatkua loppuun asti, mutta se rajoittui näköjään pinnalla olleisiin rakeisiin. Jos ei Marianne-karkitkaan mitään omia suosikkeja ole koskaan olleet, niin ei ole kyllä tämä jäätelökään.

Jenni V 01.06.2013
Geisha- ja Fazerina-tuuttien jälkeen oli pakko vielä maistaa sarjan kolmattakin makua eli Mariannea. Taas oli kuori brändätty iloisen puna-valkoiseen Mariannelle sopivaan asuun, siitä pointsit. Avatessa tuutti näyttääkin päältä vähän erilaiselta kuin netin kuvassa on. Päällä on nimittäin runsaasti valkoisia hampaissa sokerisesti rouskuvia mintturakeita, ja minttu-suklaatäytettä on pinnalla "levynä" eikä pursotuksenomaisesti kuten kuvassa näkyy. Makuuni mintturakeita on hieman liikaa ja se ovat vähän liian sokerisia, mutta minttuinen suklaakiekko jäätelön päällä maistuu hyvälle, ja siinä on hyvinkin paljon kaikuja Marianne-karkkien mausta.

Tuutin jäätelö on valkoista mintunmakuista jäätelöä, ei liian minttuista makuuni, eli hyvää. Päällä olevasta suklaakiekosta lähtee suklainen "putki" jäätelön sisään, ja putki johtaa vielä toiseen täytelammikkoon joka on suurin piirtein vohvelin alkutasossa. Täyte on hyvän makuista, mutta valitettavasti kivikovaa, ja se irtoaakin jäätelöstä erikseen pureskeltavaksi suklaanapiksi. Minusta olisi ollut kivempi että minttusuklaata olisi ollut jäätelön joukossa pallosina koko jäätelössä, tässä versiossa jäätelö ja suklaa tuli syötyä erikseen. Eipä sitten muuta negatiivista sanottavaa tuutissa, suklaakuorrutteella vuorattu vohveli oli mukavan rapsakkaa ja lopuksi jäi jäätelöstä suuhun oikein mukava jälkimaku. Hyvä veto, mutta parannettavaakin löytyi.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani