Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini eskimo päärynä
Tuotteen Nestlé pingviini eskimo päärynä valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 4,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 06.12.2015
Tutut vanilja- ja mansikkaeskimot on maistettu lapsuudessa niin miljoonaan kertaan, että oli ihan kiva maistella vaihteeksi päärynäversiota. Kuorrute on tuttua kaakaosettiä, sitä ei ole paljon, mutta maku on mukavan kaakaoinen eikä teollisen tuntuinen. Päärynäjäätelö maistuu esanssille, sellaiselle siideri/muumilimppasetille, mutta ei se pahaa ole, ja sopii kuorrutteen kanssa aika kivasti. Myös rakenne on ok, jäätelö ei ole vetistä. Mukava pieni välipala, mutta ei tästä kyllä mitään hirveän erikoista löydy, kun ei päärynäjäde ole koskaan kuulunut ykkössuosikkeihini. Kolmen pisteen peruseskimo.

Jarkko 07.05.2013
Kyseisen valmistajan päärynäjäätelö litran paketissa on kuulunut jäätelösuosikkeihini jo piiitkän aikaa. En tiedä kuinka kauan samaa jäätelöä on myyty eskimona, mutta eipä ole oman nokan eteen osunut aiemmin. Itse jäätelö tuntuu tässäkin muodossa olevan aivan yhtä herkullista kuin paketissakin, joten kokonaisuuden hyvyys kulminoituu suklaakuorrutteeseen. Valitettavasti kuorrute on aika heikko esitys, kuten eskimoissa yleensä. Se on niin ohut, että siitä paistaa aurinkokin läpi (olen kokeillut), sen maku on jotakin ihan muuta kuin aidon suklaan ja sen koostumus on hämärän kumimainen. Näistä merkittävistä puutteista (ja jäätelön säälittävän pienestä koosta) huolimatta annan tuotteelle pisteet, jotka se kokonaisuutena ansaitsee.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani