Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini popcorn-kinuski mix
Tuotteen Nestlé pingviini popcorn-kinuski mix valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 14.04.2013
Taitaa olla poistuva tuote, mutta arvioidaan nyt kuitenkin, onhan tuotteessa hurjat 6% suklaakuorrutetta vohvelissa. Eli kyseessä on iso tuutti, jossa on popcornin ja vaniljan makuista jäätelöä, toffeerakeita ja kinuskikastiketta. Mitään muuta popcorniin viittaavaa ei tuotteessa ole kuin jäätelön outo maku, joka jotenkin vivahtaa kyllä poppareille. Jotenkin makua on vaikea mieltää, koska jäätelö on sileää ja poppareille ominaista on se että niitä saa rouskuttaa. Ehkä päälle olisin ajatellutkin poppareita toffeerakeiden sijaan, jotka ovat mielestäni turhia, ihan liian makeita. Kinuskikastike sitä vastoin on aika hyvää ja sitä on sopivasti.

Vohvelia on näin isossa tuutissa paljon, mutta valitettavasti se on sitä inhoamaani laatua, eli pehmeää. Näin ei yleensä ole kun vohveli on vuorattu suklaalla, mutta nyt tuntuu siltä että vuoraus on vähän epäonnistunut ja suurin osa vuorauksesta on lammikkona vohvelin pohjalla. Vohvelin kärki onkin vähän kuin suklaatäytteinen tuutinmuotoinen keksi, ihan hyvän makuinen kyllä, mutta jos olisi pitänyt valita sen ja koko matkalta rapsakan vohvelin väliltä, niin kyllä se kokonaisuus olisi ratkaissut. Kokonaisuus tuutissa on sekava, ja siitä jää jotenkin "hämärä" tunne. En oikein saa popcornin, toffeen, kinuskin ja suklaan makua sointumaan suussani yhteen. Eli sanalla sanoen: outo tuutti.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani