Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion modré z nebe kosíčky pistáciové
Tuotteen Nestlé orion modré z nebe kosíčky pistáciové valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Rasiat, pussit & yksittäiskäärityt.
 

Maija 01.12.2012
Todella (liian) makea maitosuklaa"kuppi", jonka pohjalla on jotain vihreää ja valkoista, sitten kerros maitosuklaata, ja päällä pähkinärouhetta. Ihan kiinnostavan näköistä, mutta minun makuuni tämä ei sovi.

Marika 08.11.2012
Huomio kiinnittyy ensinnä siihen, että tämä suklaamakeinen on oikein nätti - varsinkin halkaistuna. Silloin näkyy kuppimaisen konvehdin kerrosmaisuus. Vihreän kerroksen oletan olevan pistaasi(marsipaani?)a värin ja tuoksun perusteella. Jostain syystä pistaasitäytteet tuoksuvat usein karvasmantelille, vaikkei paahdetuissa pistaasipähkinöissä voi sellaista havaita. Konvehti on koristeltu jonkinmoisilla pähkinämuruilla. Maku on erikoinen, muttei epämiellyttävä. Makeahko suklaaosuus kilvoittelee pistaasitäytteen kanssa ja pähkinäraksut menevät siinä sivussa. Tuskin söisin näitä useampia, mutta latten kanssa nautittuna kokemus on vallan positiivinen.

Laura 07.11.2012
Kauniita konvehteja -mutta moni konvehti päältä kaunis ja karvasmantelinmakuista pääsiäismunasuklaata sisältä. Ihmettelen kovasti, miksi pistaasituotteet aina maistuvat karvasmantelille, vaikka pistaasipähkinä ei sille maistu. Suklaa ei kyllä vakuuta, aivan liian vaaleaa ja makeaa. Lisänä jotakin pähkinätahnaa pistaasipähkinäsydämen ympärillä, sekin melko mitäänsanomatonta. Pisteet siis lähinnä kauniista ulkonäöstä, mutta eipä tätä toista palaa vaivautuisi syömään.

Sanni 07.11.2012
Kauniita konvehteja, joissa maitosuklaakupissa täytteenä pohjalla vihreää karvasmantelilta maistuvaa täytettä, jonka päällä nougatilta maistuvaa täytettä. Koko komeuden päällä vielä pähkinärouhetta. Aika erikoisen makuinen ja todella makea. Maku ei ollut erityisen hyvä, mutta plussaa kauniista ulkonäöstä.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani