Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé jungly
Tuotteen Nestlé jungly valmistusmaa on Espanja. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut), Tuotannosta poistuneet.
 

Janne J 26.07.2006
Rakenne mielenkiintoisen höttöinen, mukavasti suussa rahiseva. Maku miellyttävä, ei liian makea ja poikkeuksellisen vähänrasvaisen oloinen. Liekö tähän lisätty jotain riippuvuutta aiheuttavaa ainetta, sillä tekee mieli ottaa palanen toisensa jälkeen.

Susanna K 26.07.2006
Siis aivan epämääräsen näköistä suklaataa ja yhtään ei houkuttele suklaan pinta joka on hieman harmaantunu..apua..no, pakko maistaa kun tuli luvattua makuarvio..Ihan outo pläjäys, yhtä rutisevaa möykkyä ja makuna tiskiaine...voi ei...

Joonas 26.07.2006
Tää on ilmakuplasuklaata, vähän maistuvakin. Jotain nougattia sisällä. Maku aika mieto, mutta ei myöskään ällömakea.

Jarkko 26.07.2006
Onkohan tämä jonkun taudin läpikäynyt tämä yksilö? Pinta on harmaa kuin ruumis. Tämä on aikakin sulanut, mahdollisesti myös paleltunut, tai mahdollisesti molempiakin. Suklaa on kuivaa ja täysin mautonta, kuten myös sattumat suklaassa. Olisipa mukava maistaa tätä pilaantumattomana...

Antti H 26.07.2006
Aika pahvinen ja jauhoinen maku. Seassa on jotakin keksin tyyppisiä palasia, mutta se ei tätä suklaata pelasta. Maisteltu levy taitaa olla kertaalleen sulanut.

Satu 26.07.2006
Ensimmäinen puraisu on kuin ilmaa yrittäisi syödä. Koostumus on hauras, mutta onko se tarkoitus vai vahinko? (kyseessä kesäisen kuuman välimeren tuliainen) Maitosuklaassa maistuu selkeästi jokin aromi, mutta mikä? Hedelmäinen? Taatelinen? Vähän jopa mausteinen? Erilaista, muttei minun makuuni.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani