Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Wonka exceptionals fantabulous fudge bar
Tuotteen Nestlé Wonka exceptionals fantabulous fudge bar valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,14 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Maija 06.09.2012
Taitetusta palan reunasta vilkkuu tumma täyte. Pinnassa on maitosuklaata, mutta sen maku jää täysin täytteen varjoon. Ei tämä kyllä maitosuklaalle maistu, iso pettymys.

Miriam 01.09.2012
Todella kaunis, litteä suklaan pala. Tuotteen nimi olisi nostanut arvosanaa jo ihan nostalgian kunniaksi. Kuitenkin maku on makea, toffeemainen, ehkä hieman pähkinäinen. Ikävä kyllä pisteitä tulee vain kolme, koska aika mitäänsanomaton tuote. Ei paha, mutta ei erityisen hyväkään.

Marika 17.08.2012
Kauniisti kuvioitu, moussetäytteinen, isohko maitosuklaapala. Pehmeästi lohkeava, ylellisen makuinen herkku, nam! Sen verran makeaa kuitenkin, että näitä nauttii palanen kerrallaan vaikkapa kahvin tai sopivan punaviinin seurana.

Oskari 16.08.2012
Palat tuoksuvat halvalta kalenterisuklaalta! Isoja paloja ja sisällä toffeetäytettä(?). Suklaa aika makeaa täytteen takia. Tosi rasvaista.

Sanni 15.08.2012
Litteitä palasia suklaata, jossa tummaa täytettä kuorrutettuna maitosuklaalla. Maitosuklaa kermaista ja täyteläistä. Täyte pehmeää, tummaa, vahvaa ja todella makeaa. Yhdistelmänä todella hyvää, pieni miinus ehkä hieman liiallisesta makeudesta.

Laura 14.08.2012
Hauskannäköinen pala, jossa kaksi eri koostumusta ja eri makua. Herkullinen, mutta aika makea - tätä ei paljon söisi kerralla, mutta makeannälän vie taatusti. Vähän lapsellinen tuote satuteemassaan, mutta aromeja löytyy kuitenkin myös aikuiseen makuun.

Saara 14.08.2012
Ameriikan ihmeistä minulla ei ole ennestään hyviä kokemuksia, mutta kiinnitän heti aluksi huomiota palasiin. Mukavan kokoisia ja paksuja, päällä hauska kuvio.. ja hyvä alkuvaikutelma täydentyy miellyttävällä tummahkon maitosuklaan ja tumman, pehmeän fudgetäytteen yhdistelmällä. Makeaa, mutta suussa viileää, täyteläisen suussa sulavaa, miellyttävää, ja tumman täytteensä ansiosta piirun verran luonteikasta. Eli hyvää!
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani