Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé orion studentská pečeť mléčná s chutí visní
Tuotteen Nestlé orion studentská pečeť mléčná s chutí visní valmistusmaa on Tsekki. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Miriam 25.06.2012
Taas kerran on suklaaseen pitänyt tunkea tavaraa enemmän kuin laki sallisi. Maitosuklaan joukosta siis löytyy jotain karvasmantelin makuista, olisikohan kirsikkaa seuranaan ainakin rusinaa ja erilaisia pähkinäkasveja. No ainakin on monipuolista!

Sanni 13.06.2012
Maitosuklaata, jossa joukossa kuivattuja kirsikan palasia, pähkinöitä sekä valeita marmelaadinpalasia. Tuoksu makea ja hedelmäinen. Suklaa todella makeaa ja marmelaadi ja kirsikat lisäävät vielä makeutta. Pähkinät vähän tasapainottavat makeutta, mutta silti kokonaisuudessaan makeutta on liikaa.

Saara 10.06.2012
Tsekkiläistä maitosuklaa-pähkinä-rusinayhdistelmää maistellessa käy kyllä mielessä, että rusinat ovat aavistuksen verran liian punaisia ollakseen rusinoita, ja ne osoittautuvatkin kuivatuiksi kirsikoiksi. Kirsikat voi olla suklaalle kohtaloksi, mutta tässä tapauksessa ne ovat vastuussa kuivatun hedelmän koostumuksen lisäksi miellyttävän vienosta karvasmantelin mausta. Myös maapähkinät maistuvat hivenen suolaisilta ja paahdetuilta eli Snickersiltä, mikä sekään ei minua haittaa. Ruokaisaa suklaata. Vaaleat marmeladiköntit ovat tässä kuten toisessain Studentska-suklaassa vähän outo lisä, mutta eivät tuotetta suoranaisesti huononna. Kun suklaa on laadukasta ja täytteet mieluisia, on nelonen ansaittu.

Laura 08.06.2012
Melko makeaa, mutta perushyvää, pehmeää maitosuklaata, jossa kirsikoita. Niistä merkkinä hento karvasmantelin maku. Maapähkinät maistuivat paahdetummilta kuin standardiversiossa (rusinoilla), mikä toi hieman snickersmäistä vivahdetta. Marmeladiakin piti pakkauksen mukaan mukana oleman, mutta sitä ei omaan palaan osunut. Suuria mielenliikutuksia ei herättänyt, mutta ihan kelpo tuote.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani