Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic valkosuklaa-murokeksi
Tuotteen Nestlé pingviini classic valkosuklaa-murokeksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Miia 18.08.2012 : Oi, oi, oi... Valkosuklaalla kuorrutettu vaniljakermajäätelöpuikko, jonka kuorrutteessa keksinpalasia. Nyt kyllä kuulosti niin herkulliselta (rrrrakastan keksinmurusia!), että tämä puikko tarttui kaupan pakastealtaasta mukaan! Kuorrute maistuu tyyppilliseltä valkosuklaalta eli on makeaa, rasvaista ja sivumaku taittaa hiukan vaniljaan. Keksinmurusia on ainakin reippaasti, siitä plussaa - muruset maistuvat jotenkin hiukan vettyneille, vai kuvittelenko vain... Vaniljajäätelö ei täyteläisen kuorrutteen jälkeen oikein tunnu missään. Makeaa on - maku jäi tosi vaisuksi, jonkun kivan koukun tähän olisi voinut kehitellä jollain yllättävällä, voimakkaalla makuyhdistelmällä... Tylsä kokonaisuus. Mauton suoraan sanottuna. Jää jatkossa pakastealtaaseen.

NEo 15.06.2012 : Yleensä karsastan valkosuklaakuorutteisia jäätelöjä, mutta kesäuutuuden viehätys kävi liian suureksi. Yllätys olikin positiivinen. Jäätelö on maukasta (niin kuin Valio yleensä) ja valkosuklaa sopii siihen kuin nenä naamaan. Entäpä se makeus. No kyllähän sitä on, mutta puikon koko oli sopiva, ettei ihan överiksi mennyt. Myös kahvikupposen kanssa makeus tasaantuu. Jos nyt haetaan jotain negatiivista, niin kuoren keksipaloista ei ottanut mitään erityistä selvää. Ne olisivat voineet olla mitä tahansa rahisevaa. Kuitenkin suosittelen tätä. Kyllä siitä nautinnon saa kesän lämpiminä iltoina.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani