Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic valkosuklaa-murokeksi
Tuotteen Nestlé pingviini classic valkosuklaa-murokeksi valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,25 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet, Valkosuklaiset.
 

Olli P 28.03.2013
Valkosuklaakuori keksimuruilla. Keksimuruja on mukavasti. Valkosuklaan mieto tuoksu. Kuori on ohut ja maistuu makealta valkosuklaalta. Keksimurut tekevät siitä kivan rapsakkaan. Perus vaniljajäätelöä sisältä. Kuoren valkosuklaa maistuu, ei juuri muu. Vaniljajäätelö on aika valjua ja keksimurut eivät tuo makua. Ihan peruskiva jäätelö tämä on, mutta jäätelöön jokin lisä (esim. jotain marjahilloa raitoina sekaan) tämä olisi loistava. Nyt tämä on ihan ok.

Jenni V 29.06.2012
Piti tämäkin uutuus maistaa. Valkosuklaa-keksi-vanilja -yhdistelmä kuulosti siltä että tämä voisi olla joko erittäin maistuva, joskin makea kokonaisuus, tai sitten liian pliisu yhdistelmä. Makeus piti paikkansa; keksiä oli runsaasti ja se sekoitettuna makeaan valkosuklaaseen oli minulle vähän liikaa. Vaniljajäätelön yhdistäminen tähän ei juuri piristänyt kokonaisuutta. Eli pliisun puolelle jäi.

Hanna P 18.06.2012
Jee, valkosuklaapäällysteinen puikko, jonka kuorrutteessa on vieläpä jotain ruskeita, rouskuvia sattumia. Hyvin makea ja rouskuva. Vaniljajätskiä sisällä. Tykkään valkosuklaasta, tykkään rouskeesta ja tykkään jätskistä, joten ei tälle muuta ku vitosen antaa vaikka onkin tosi makea.

Kirsi I 17.06.2012
Napakka. mutta ohuehko valkosuklaakuorrute päällystää vaniljajäätelöpuikkoa. Kuorrute lohkeaa hyvin eivätkä muruset varise. Maku on täyteläisen valkosuklainen eli rasvainen ja sokerinen. Murokeksin muruset ovat suklaakuorrutteen joukossa, ovat rapeita ja niitä on riittävän paljon, maultaan ne ovat murokeksimäisen mauttomia. Jäätelö on kilpailevaan merkkiin verrattuna vetisempää, mutta mustia hippuja kyllä löytyy joukosta, mutta aito vanilja menee hukkaan valkosuklaan sokerisuuden alle.

Iikka 17.06.2012
Ultramakean valkosuklaakuorrutuksen seassa on tuntemattomiksi jääviä sattumia. Päällys on liian ällömakea, ja jäätelö ei maistu juuri miltään. Kuitenkin jäätelö raikastaa kokonaisuutta, mutta vain kakkosen verran.

Satu 15.06.2012
Valkosuklaapäällysteinen (jes!) kevyehkö tikkujäätelö, jossa on päällysteen seassa runsaasti (jes!) jotain sattumia. Päällysteen maku ei ole erityisen herkullista valkosuklaata - enemmäkin aika rakeista ja valjua, mutta sattumat pelastavat paljon. Ne ovat ehkä jotain sokeroituja pähkinänpalasia. Sisus on perusvaniljajäätelöä. Hieman vetistä, mutta plussaa vaniljan käytöstä.

Antti H 15.06.2012
Herkulllista valkosuklaata ja oikeaa vaniljajäätelöä. Lisäksi suklaan sekaan on laitettu jotain makeaa ja raksuvaa. Todella hyvää ja toimii.

Jarkko 14.06.2012
Ohuessa valkosuklaisessa kuoressa on jotakin murusia. Sisällä oleva vaniljajäätelö ei tunnu kovinkaan makealta, joka tietenkin voi johtua valkosuklaakuoren vähintäänkin riittävästä makeudesta. Itse jäätelö olisi ehdottomasti kaivannut vaikka jonkun marjaisan raidan sekaansa, koska nyt maku jää pliisuksi. Ilman kuorta pelkkä jäätelö olisi todella tylsää. Arvon pisteissä kolmosen ja nelosen välimaastossa. Tällä kertaa vaaka kallistuu vasemmalle.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani