Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic manteli-nougat
Tuotteen Nestlé pingviini classic manteli-nougat valmistusmaa on Suomi. Se on saanut vierailijoilta pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi jäsenten arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

NEo 17.10.2012 : Tämän voisi ristiä Mingon jäätelöksi. Sen verran maku on samanlainen eli omaan makuuni herkullinen. Komeuden kruunaa Valion tuttu ja turvallinen jäätelö ja laadukas suklaakuori mantelipalasinen. EI nyt silti ihan riemusta hypitä, joten vahva nelonen

Miia 22.08.2012 : Kaikkien kesän uutuusjätskien jälkeen olen tyystin unohtanut tämän mantelipuikon pakastealtaan perälle - kesää on vielä jäljellä teoriassa reilun viikon verran, joten korjataas vahinko... Kyseessä on siis suurehko, puikulan mallinen jäätelöpuikko, jossa maitosuklaa-mantelikuorrute, kuorrutteen alla vaniljakermajäätelöä nougatraidoilla. Maitosuklaata on PAKSU kerros, kuori rouskahtaa kivasti jäätelöä haukatessa. Suklaakuorrutteen seassa on reilusti mantelirouhetta. Kuorrute ainakin on ihan perusmukavaa, reilun suklainen, suklaa on aika makeaa, mutta mantelirouhe hiukan tasaa makeutta. Joku kuorrutteessa ei oikein miellytä meikäläistä... Vaniljajäätelö on aika kermaista, vaniljan aromi jää aika puutteelliseksi. Jäätelön seassa on ohkaisia nougatraitoja, joiden sattuminen makuhermoihin on aika tuuripeliä. Nougatraidat muistuttavat maultaan Kingiksen suklaasydäntä, eli ei huono. Silti olisin toivonut voimakkaampaa nougat'n makua, runsaan, makean, pähkinäisen nougat-maistiaisen sai vaan, jos suuhun sattui raidan sopiva kohta - ja näitä sattumia tuli kohdalle ihan liian vähän. Ei tämä pahaakaan ole, mutta aika vaisu makuelämys.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani