Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Swiss milk chocolate with fruit & nuts
Tuotteen Nestlé Swiss milk chocolate with fruit & nuts valmistusmaa on Sveitsi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,33 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (lisukkeelliset & maustetut).
 

Aki 28.05.2012
Ulkonäkö miellytti, reilun kokoiset palat, joissa kookkaita pähkinöitä seassa. Maultaan pikkuisen liian makeaa maitosuklaata minulle. Rusinat oli epätasaisesti levinneet, 1. palassa en huomannut ollenkaan, seuraavassa ne oli melkeinpä pääroolissa.

Veli-Matti 19.05.2012
Ulkoapäin näkee selvästi, että sattumia on mukana runsaasti. Tuoksuu makean houkuttelevalta. Suklaa itsessään on perushyvää, ja pähkinät ovat pehmeänmakuisia. Rusinat tulevat esiin pienellä viiveellä. Onko tässä edes muita hedelmiä? Hieman sokerinen jälkimaku, ei kuitenkaan jätä rasvaista tuntua kitalakeen.

Eeva-Liisa 01.05.2012
Paksuja paloja. Wiener nougat tulee etäisesti mieleen. Itse suklaan maku on hieman muovinen ja rasvainen. Ei välttämättä suosikkisuklaa.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani