Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé Wonka bar milk chocolate with graham crackers
Tuotteen Nestlé Wonka bar milk chocolate with graham crackers valmistusmaa on Yhdysvallat. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Tuotannosta poistuneet.
 

Jarkko 20.06.2006
Siitä lähtien kun näin uusintaversion Jali ja suklaatehdas -elokuvasta, minua on kiinnostanut tietää millaista tämä suklaa oikein onkaan. Vihdoinkin odotus palkitaan. Tuoksu on tummahko ja valitettavasti se haisee samalle, kuin mille moni amerikkalainen suklaa ennen sitä on maistunut; tunkkaista ja ummehtunutta. Maistetaanpas kuitenkin avoimin mielin. Huh huh, kun on rasvaista suklaata. Suklaan sisällä on nimensä mukaisesti keksimateriaa, joka hieman lieventää rasvan makua, mutta voi pettymysten pettymys. Ihan tavallista rapakontakaista tusinatavaraa. Haluaisin antaa tälle paremmat pisteet, mutta en tapaa kumartaa nimille ja tuote ei enempää ansaitse.

Susanna K 20.06.2006
Oi pakkaus kuin suoraan Jali ja Suklaatehdas-elokuvasta ! Willy Wonka-bar :) Suklaa tuoksuu tummahkolle suklaalle mutta maistuu maitosuklaalle jonka seassa keksipalloja. Odotin ehkä hieman makeampaa ja täyteläisempää tästä suklaasta, sellaista taivaallista kokemusta. Jätti aika valjuksi..Nyt kun tätä on maistanut niin ei tarvitse ostaa enempää. Pakkauksesta piste lisää.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani