Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé perugina nero sfoglie arancia 51%
Tuotteen Nestlé perugina nero sfoglie arancia 51% valmistusmaa on Italia. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Kaakaopitoisuus 40-64%, Levyt (lisukkeettomat).
 

Mona 10.11.2011
Väriltään (prosentteihin nähden) hyvin tumma, ohut suklaapala jossa jännä pantterikuvio. Ensivaikutelma hyvä, mutta sitruunainen/saippuainen tuoksu ei tunnu kovinkaan houkuttelevalta. Myöskään maku ei vakuuta, teollinen pesuaineen tms. maku peittää suklaan maun (mulla saattaa olla jotenkin samantuoksuista vessanpesuainetta, ehkä siitä saippuamielikuva). Jälkimaku hitusen parempi. Suutuntuma suklaasta on ainoa miellyttävä asia, todella ohut pala raksuu mukavasti suussa pureskeltaessa.

Kirsi I 26.08.2011
Tästä tulee mieleen taannoiset aurinkoiset matkat Italiaan. En todellakaan ole appelsiinisuklaan ystävä, mutta näissä viehkon ohuissa palasissa appelsiinin ja suklaan liitto on loistelias. Kokonaisuutta ei ole pilattu ylimakeudella ja appelsiinin maku on voimakkaan sitrushedelmäinen ja suklaa on sopivan tummaa korostamaan appelsiinia. Tämän kesän matkalla tätä ei tullut kaupoissa vastaan, nyyh!

Päivi 15.08.2011
Ohhoh, on kyl hauskoja palasia. Todella suuria ja litteitä palasia tummahkoa suklaata. Hieman näyttää harmaantuneilta. Kauniita on. Päällä joku kuva eläimestä tai sellaisesta egyptiläisestä kuvasta. Tuoksussa mielestäni appelsiinia. On niin kaunis että raskiiko tätä ees syödä. Ihanan ohutta, muistuttaa niistä Noblesseista tää ohuus. Helppoa syödä. Minusta tää maistuu appelsiinille. Tumman suklaan makua mutta ohuuden vuoksi on helppoa syödä ja se kitkeryys ei niin pahasti häiritse. Appelsiinin maku tuo kivan lisän. Maku säilyy suussa melko pitkään. Tykkään kyllä tästä ja saattaisin jopa ostaakki.

Hanna P 14.08.2011
Ooh, suuri lohkare aika tummaa suklaata ja päällä, jokin tyylitelty siivekäs nelijalkainen eläin…mielenkiintoista! Ai, palasia olikin kaksi ohutta päällekkäin. Suklaapala ei olekaan niin iso, vaan näyttävä kylläkin. Hui mikä tuoksu! Pippurinen tai jotain…uskaltaakohan edes maistaa? Rohkea rokan…tai siis suklaan syö! Maku ei yhtä vahva kuin tuoksu ja nyt olen kyllä tyytyväinen, että pala ei ollutkaan niin iso kun aluksi luulin, ei tule syötyä liikaa kerralla, sitten voisi maistua liian vahvasti epämiellyttävää. Kerrassaan uniikki tuote, eikä nyt pahaakaan, mut en tiedä onko edes hyvää. Vaatisi enemmän tutkiskelua.

Iikka 11.08.2011
Kylläpäs on ohut levy. Mutta kyllä suklaaseen on saatu sitäkin enemmän makua. Tovi menee ennenkuin makunystyrät epäilevät maun olevan appelsiininkuorihilloa. Persoonallinen suklaa, jota ei kuitenkaan vahvan makunsa takia paljoa voi syödä kerralla.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani