Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé pingviini classic tummasuklaa kinuski
Tuotteen Nestlé pingviini classic tummasuklaa kinuski valmistusmaa on Suomi. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Jäätelöt, Laktoosittomat, Suklaakuorrutteiset, Tuotannosta poistuneet.
 

Jenni V 19.10.2013
Laktoositon versio classicista, jossa päällä yli 30% "tummaa" sukaata ja vaniljakermajäätelön joukossa 9% kinuskikastiketta kauniina pyörteinä. Verrattuna magnumeihin suklaata on enemmän, ja se on hyvä juttu, suklaa lohkeilee kivasti puraistessa. Valitettavasti suklaa ei ole aivan tarpeeksi tummaa makuuni ja aromit jäävät liian pliisuiksi. Jäätelöstä pidän, se on jotenkin neutraalimpaa ja vähemmän vaniljaesanssista kuin magnumissa. Pidän myös kinuskikastikkeesta jäätelön joukossa, se tuo muuten tylsään puikkoon vähän eloa. Tai siis toisi jos sitä olisi laitettu puikkoon reilummalla kädellä. Makua on nimittäin vaikea havaita, ainoastaan yhdessä kohdassa kastiketta on sen verran että luulen tunnistavani kastikkeen samaksi kuin dumle-puikossa (jossa taas vastaavasti kastiketta on erittäin reilusti). Perustason pliisuksi puikoksi tämä jää tällä suklaan tummuusasteella ja kastikemäärällä.

Jarkko 29.07.2013
Söin jäätelön juuri parin vuoden tauon jälkeen ja täytyy ihmetellä mitä olen ajatellut antaessani tuotteelle aiemmin arvosanaksi nelosen. Suklaakuori on vastenmielisen sokerista "tummaa suklaata" ja jäätelössä on niin vähän kinuskiraitaa, että sen makua ei edes huomaa. Kolmatta kertaa tätä jäätelöä ei todellakaan tarvitse maistaa.

Aiempi arvio 21.7.2011: Kuorisuklaasta on selvästi haluttu tehdä tumma ja siinä on onnistuttu, vaikkakin se on samalla lähes pilattu liiallisella makeudella. Vaniljasuklaan kanssa tumma suklaa ja sen liikamakeus mietonee kuitenkin sopivasti. Jätskin keskeltä paljastuu myös toffeenväristä tavaraa raitoina. Toffeeraita on jätskin ulkoreunalla liian ohutta, mutta paksunee ydintä kohti mentäessä. Kaikenkaikkiaan hyvä jäätelö, jonka ainoa pieni miinuspuoli on tuo mainitsemani liian makeaksi tehty suklaakuori. Arvosana: 4

Hanna P 22.07.2011
Tummaa suklaata suuren puikon päällä. Aivan hyvää suklaata vaniljajäätelön päällä ja jotain kastiketta sisällä. Kastike on makeaa, oisko kinuskia? Hauska yhdistelmä, vaikka tosi makea. Sopiva jälkiruoka hyvän ruoan päälle.

Satu 21.07.2011
Tummasuklaakuorrutteinen jäätelöpuikko, jonka kuori on paksuhko ja napsahtaa puraistessa. Sisällä on vaniljajäätelöä (ei mitään raportoitavaa sen osalta) ja kun tarpeeksi syö kuorta ja jäätelöä, niin löytyypä keskimailta jotain kellertäviä kastikepyörteitäkin. Veikkaisin jonkintyyppiseksi toffeeksi ja se oikeastaan pelastaa tämän jäätelön ykköseltä. Muuten kuorrute on liian tummaa makuuni ja vaniljajäätelö täysin mautonta ja vetistä.

Antti H 21.07.2011
Tummaa suklaata, joka miltei peittää alleen vaalean, myönnettäköön, mauttoman vanilja-jäätelön ja melko miedon toffee kastikkeen. Voimakkaanmakuiselle pintasuklaalle pitäisi olla voimakkaampi sisusta.

Iikka 21.07.2011
Paksu persoonallisen makuinen tummasuklaakuorrutus. Jäätelö on mukavan neutraalinmakuinen vastapainona makealla kinuskitäytteelle ja kuorrutukselle. Makua on moneen lähtöön, mutta lopputulos on makea.

Kirsi I 21.07.2011
Päällä makeaa, silkkisen sileää tummaa suklaata - kovin vain sokerista. Jäätelössä viehkeitä karamellikastikepyörteitä. Tämän tuotteen pisteet kerää nimenomaan jäätelö, suklaa on ankeaa.

Janne J 21.07.2011
Oo la laa, suklaakuoren suklaa on tummaa ja luonteikasta, joskin vähän turhan makeaa. Jäätelön seassa on jotain mielenkiintoista kastiketta, jota en tohdi arvailla kun väärin menee kuitenkin. Joka tapauksessa kyseessä on onnistunut yhdistelmä, sillä syömistä ei meinaa millään malttaa lopettaa vaikka maistelutilaisuudessa on vielä useampi tuote tulossa tämän jälkeen.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani