Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé butterfinger crisp
Tuotteen Nestlé butterfinger crisp valmistusmaa on (ei tiedossa). Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 3,00 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Olli P 29.05.2014
Kahdessa osassa oleva maitosuklaapatukka suolapähkinämäisellä tuoksulla. Maitosuklaakuorrute peittää allensa levitteen ja toffeen välimuotoista pähkinämäistä kreemiä sekä rapeaa vohvelia kerroksittain. Pehmeähkö tuntuma johon vohveli tuo rapeutta. Katoaa suusta nopeahkosti. Makeutta löytyy ja etenkin suolaisuutta löytyy. Kuin makeaa suolapähkinää söisi. Vohveli mauttomuudellansa tasapainottaa makua niin ettei suolaisuus aivan överiksi mene. Maut ovat esillä koko matkan ajan. Maultansa ihan kiva, tasapainoinen ja helppo patukka syötäväksi, mutta tuote murenee keskimääräistä enemmän joten on esim. autossa tai sohvalla ikävä syötävä. Karvan verran keskiverto mässyä parempi pikku purtava 3-4p välimaastoon ja tuo ärsyttävä murenevaisuus taittaa arvosanan alaspäin.

Jarkko 09.09.2010
Ohuella maitosuklaakuorella varustettu patukka (joka paljastuukin kahdeksi lyhyeksi patukaksi) tuoksuu suolaiselle. Suklaakuoren alla näyttäisi olevan jotain murusiakin, satunnaisesti. Puraisu paljastaa vohvelikerrosten väleistä epäilyttävän oranssin massatäytteen ja maku muuttuu tuoksun pelkästä suolaisesta suolaiseksi rasvaksi. Ilman vohvelia voisin kuvitella täytteen maistuvan paljaalta rasvalta. Moitteista huolimatta patukka (molemmat puolikkaat) hujahtavat kurkusta alas, joten ei kai tämä ihan karmeaakaan ollut, outoa kylläkin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani