Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat matcha
Tuotteen Nestlé kitkat matcha valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,43 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Iikka 11.05.2015
Erikoisen värinen tuote. Kermainen, ehkä ikävä tuoksu. Rutisee kivasti. Voimakas vihreän teen maku. Onkos tämä siis valkosuklaata? Tämä ei kuitenkaan ole pelottavan makeaa, vaan aivan maltillista. Keksi sisällä on kivan makuinen. Eihän näitä paljoa syö kerralla, mutta nämä kaksi pikkupuikulaa helposti. Alun ehkä ikävistä fiiliksistä selvittiin ja siirryttiin positiivisiin.

Annamari 24.04.2015
Sokkomaistelu: Vihreää, pehmeää suklaata. Tuoksu makea ja valkosuklainen. Värin perusteella voisi odottaa mauksi vaikka jotain yrttiä. Koostumus kekseineen ja palan muoto tuovat mieleen KitKatin. Mutta maku, kertakaikkiaan tämä ei maistu muulta kuin ruoholta. En todella tykkää.

Hanna P 16.04.2015
Vaaleanvihreää suklaata, jee! Valkosuklainen tuoksu. Sisällä rohisee keksi. Jokin pieni "metsäinen" maku on, mut harmittavankin ylimakea ja pliisu tuote kuitenkin, joka maistuu lähinnä vaniliinilta. Tykkään kumminkin keksin (joskin melko mauton sekin)rouskeesta eikä tuote nyt sinänsä epämiellyttävä ole. Tämä on vaikeaa 2 vai 3. Kompromissi 2,5 pyöristyy kolmoseen.

Kirsi I 15.04.2015
Vihreää vohvelisuklaata, vihreää teetä valkosuklaan kera siis. Mate peittää mukavasti valkosuklaan rasvaisen maun, ja vohvelista tulee kivaa rapeutta hampaisiin, sinänsä se ei maistu millekään. Meneehän tämä ja väri on kaunis, mutta tee teenä mieluummin ja ilman sokeria, vaikka kuinka olisi mate muodissa.

Jenni V 17.12.2014
Japanin tuliaisina pääsin maistamaan kitkat-minipatukkaa, jonka päällyste oli raikkaan vaalean vihreä. Kääreessä luki uji matcha, eli japanilaista vihreää teetä oli ilmeisesti luvassa. Ja näin olikin, päällyste maistoi valkosuklaiselle japsiteelle. Olen oppinut tykkäämään japanilaisista mauista, ja siksi tykkäsin myös kuorrutteen mausta, mutta veikkaisin että tottumattomalle se ei oikein maistu... Omaan suuhuni valkosuklaa ja matcha oli oikein kiva yhdistelmä. Toisaalta sisustan vohveli oli kovaa ja kuivaa, suklaa olisi toiminut yksistään paremmin. Ihan mukava tuliaisherkku, edustaa japanin makumaailmaa hyvin.

Satu 02.09.2010
Vaaleanvihreä KitKat, joka tuoksuu teelle. Ei lupaa hyvää, mutta menköön nyt. Voi juma, onpa puistattavan pahaa. Kuin olisi laittanut paljaan teepussin suuhun. En voi sietää teen hajua enkä makua, joten en todellakaan kuulu tämän "suklaan" kohderyhmään. Kiitos, yksi puraisu riitti.

Jarkko 29.07.2010
Vihreä tee ei ole tähän mennessä tehnyt minuun kovinkaan positiivista vaikutusta. Tämäkin perinteisen KitKatin kokoinen patukka tuoksuu ja maistuu kuivalle heinälle, eikä se ole maku, josta erikoisemmin nauttisin. Elleivät silmäni ihan valehtele, niin tuota heinää, eikun siis vihreää väriä on puskettu vohvelikerrosten väleihinkin maksimoimaan tuhoa. Jos olisin hevonen, voisi tämä maistua minulle paremmin.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani