Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé kitkat sakura matcha
Tuotteen Nestlé kitkat sakura matcha valmistusmaa on Japani. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,50 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Patukat, Vohvelisuklaat.
 

Satu 04.09.2010
Tämä KitKat on päälliseltään ihan vaaleanvihreä ja tuoksu on valkosuklainen. Maku on hämmentävä. En tiedä, että johtuuko se mausta vai siitä, että tiedän mitä makua tässä pitäisi olla. Joka tapauksessa maku on paljon miedompi ja pehmeämpi. Automaattisesti oletin, että tee saa suklaan maistumaan pistävälle, mutta ei tämä kyllä sitä ole. Mauton ja sokerinen kyllä. Ei lainkaan makuuni.

Jarkko 29.07.2010
Minua valistettiin sen verran, että sakura kuulemma tarkoittaa kirsikkapuun kukkaa. Verrattuna suurempaan KitKat green tea bar:iin tässä onkin selvästi kukkaisempi maku. Eroa patukoilla on myös siinä, että tämä on perinteisemmän, pienemmän KitKatin kokoista. Kukkainen maku peittää sopivasti alleen ainakin vihreän teen negatiiviset makuominaisuudet, mutta enpä minä tätä kukkaiskedonkaan makua kovin korkealle jalustalle nostaisi. Kuitenkin ihan ok tuote, kun ei liiaksi jää analysoimaan makua tai tuotteen mielenkiintoisuutta.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani