Laatusuklaa

NESTLÉ Suklaalevyraadissa

Nestlé nesquik banana milk chocolate
Tuotteen Nestlé nesquik banana milk chocolate valmistusmaa on Venäjä. Se on saanut jäseniltä pistekeskiarvon 2,75 eikä se täytä top 100 -listan kriteerejä. Katso lisäksi vierailijoiden arviot tuotteesta ja kaikki Nestlé -tuotteet. Tuote kuuluu Suklaalevyraadissa tuoteryhmiin Levyt (täyte), Tuotannosta poistuneet.
 

Oskari 29.05.2010
Levyn päällä hauska kuva uurrettuna suklaaseen. Todella rasvaista maitosuklaata! Sisällä valkoista täytettä, ilmeisesti banaania. Ei kyllä maistunut omassa suussa ollenkaan. Sopii ehkä hiukan nuorempaan makuun makeutensa vuoksi.

Sanni 23.05.2010
Jokaisessa pitkulaisessa palasessa on veikeä pupun kuva. Maitosuklaa hyvää, mutta banaaninmakuinen täyte on todella makeata ja hieman rasvaisen makuista. Kokonaisuus kuitenkin ihan ok.

Miriam 23.05.2010
Laulavaa pupusuklaata! Hellyttävän ihanan näköisiä pitkulaisia paloja joissa pupun kuvia. Todella, todella makeaa maitosuklaata jossa välissä valkosuklaata. Ripaus banaanin makua lyö loppuvaiheessa läpi. Hieman liian esanssista ollakseen hyvää. Todella rasvaista ja kitalakeen jää kalvo. Maistamisen jälkeen iskee kauhea jano.

Marika 20.05.2010
Onpa voimaisa banaanin tuoksu. Levyn jokaisessa pitkässä palassa esiintyy veikeä Quik-pupu. Ensimakeus tökkäisee, mutta loppujen lopuksi tämähän on melko hyvää. Maistuu tavanomaiselle maitosuklaalle ja hieman paistetulle banaanille. Jotain keksiäkin tässä vähän on. Pieni rasvaisa tuntu jää kuitenkin suuhun.
ENG SWE GER FRA ESP NED

VALMISTAJAT SUKLAALEVYRAADISSAETSI SIVUSTOLTA


Facebook
www.lehtikuningas.fi www.lehtitarjouksia.com
Laatusuklaa Klaani